PEUGEOT E RE PARTNER

partner.jpg

“SURROUND REAR VISION”

PËR NJË PAMJE TË PËRMIRËSUAR

SURROUND REAR VISION

Bëhu i pari që shijon Surround Rear Visionime PEUGEOT E RE PARTNER.

Kjo risi lehtëson dhe e bën udhëtimin më të sigurt dhe siguron shikueshmëri më të mirë. Kjo veçori mundëson që ekrani, i vendosur në qendër të pasqyrës së brendshme, duke përdorur të dy kamerati, të monitorojë rrethinat e automjetit tuaj, nëse dyert e pasme të automjetit janë pa dritare, ose automjeti ka një ndarje të plotë dhe pengon shikimin.

Ky sistem ka tre lloje të shikueshmërisë:
- Një pamje nga ana e pasagjerit për të menaxhuar shikimin në pikat e verbëra.
- Dukshmëri në pjesën e pasme, duke treguar distancën mesatare nga pjesa e pasme e automjetit.
- Ekran i kamerës së pasme për shikueshmëri më të mirë dhe manovrim më të lehtë duke shfaqur gjerësinë e automjetit tuaj me pasqyra të hapura, si dhe distanca nga prapakolpi prej 30 cm, 1 m dhe 2 m, rrezja e rrotullimit të automjetit tuaj në varësi të pozicionit të drejtimit dhe dimensioneve të hapjes së portës .i.

Me veçorinë Surround Rear Vision, nuk keni më nevojë të zgjidhni midis: përmirësim i dukshmërisë, apo sigurisë së ngarkesave tuaja.i.

TREGUESI I NGARKESËS

MOS TEJKALO KUFIJTË

MOS TEJKALO KUFIJTE

PEUGEOT E RE PARTNER mund të pajiset me një tregues të ngarkesës i i cili është një risi në segmentin e automjeteve tregtare LCV.
Me këtë karakteristikë inovative shoferi mund të informohet nëse tejkalohet pesha maksimale e lejuari, qoftë ajo masa maksimale e lejuar aksiale (e përparme dhe e pasme).

Ajo ka një qëllim të dyfishtë:

 • Parandalimi i rreziqeve që mund të shfaqen gjatë transportit (ulja e performancës, ulja e aftësisë së frenimit, plasaritja e gomave, etj.)
 • Përmbush pritshmëritë e tua legjitime përsa i përket sigurisë së klientit.

MIQTË TUAJ PËR ÇDO DITË

Lista e pajisjeve teknologjike është mbresëlënëse dhe e pakrahasueshme në këtë segment, por është gjithashtu e ndryshueshme në varësi të versionit:

 • Frena elektrike për parkim. Përveç që është i lehtë për t’u përdorur, lejon një ndarje më të madhe, ose hapësirë më të gjerë në versionin me 3 pasagjerë, sepse i mungon leva e frenave manuale.
 • Një Adaptive Cruise Control mban shpejtësinë e programuar dhe krijon një distancë sigurie me automjetin përpara tij. Frenimi i plotë është i mundur vetëm në versionin me 8 raporte shpejtësie.
 • Njohja e Shenjave të Trafikut dhe të Kufijve te Rekomanduara të Shpejtësisë për të rregulluar kufirin / shpejtësinë e udhëtimit.
 • Paralajmërimi për largimin e padëshiruar të korsisë në rast të pakujdesisë së shoferit.
 • Paralajmërim për shoferin nëpërmjet kamerës për të monitoruar sjelljen e shoferit dhe për të analizuar lëvizjen e tij. Kur vërehet më pak vëmendje, shkaktohet një alarm i dëgjueshëm dhe vizual.
 • Frena aktive e sigurisë në rast të një rreziku përplasjeje.
 • Kontrolli i qëndrueshmërisë ndaj goditjeve stabilizon rimorkion për të neutralizuar vrullin, ose ngadalësuar automjetin nëse është e nevojshme.
 • Rregullimi automatik i dritës së përparme
 • Kamera «Visiopark 1» tregon pjesën e pasme me 180 ° - me opsionin e ekranit klasik, 180° (Birds eye), ose "zmadhim" kur i afroheni një pengese.
 • Monitorimi i këndit të vdekur, me paralajmërim në pasqyrat e jashtme
 • Hapja "pa duar".

QËNDRO I LIDHUR!

QENDRO I LIDHUR!

Qëndroni i lidhur përmes ekranit të madh me prekje me ngjyra prej 8"i. Ekrani vjen i pozicionuar mjaft mirë përballë shoferit, i kompletuar me dy porta USB, një prizë, një lidhje Bluetooth dhe një karikues të telefoniti. Plotësohet nga Mirror Screen, i cili është i pajtueshëm me Mirror Link®, Apple Carplay™ dhe Android Auto™

Navigimi 3D është i shoqëruar me një komandë zanore që ju lejon të kërkoni me lehtësi dhe intuitivisht të gjeni informacione kryesore. Ai merr parasysh trafikun në kohë reale (TomTom Trafic) dhe mundëson gjetjen e hapësirave të parkimit, stacionet e karburantit dhe parashikimet e motit.

Për të përmirësuar sigurinë e pasagjerëve, navigimi 3D shoqërohet nga PEUGEOT Connect SOS & Assistancei

FUQIA NË GENET E TIJ

PLATFORMA E RE E PEUGEOT PARTNER

FUQIA NË GENET E TIJ

Për 20 vjet Peugeot Partner është testuar nga profesionistë që kanë ndjekur vlera të larta reference për të ofruar produkt cilësor në treg. Me platformën e re në pjesën e përparme, PEUGEOT PARTNER jep kënaqësi dhe emocione të forta shoqëruar me manovrim të lehtë dhe përformancë dinamike.
PEUGEOT E RE PARTNER në versionin LONG ka proporcione të balancuara, ku janë rritur hapsirat e ngarkesës duke ruajtur lëvizshmërinë dhe gatishmërinë.

Zgjidhni më të mirën:

 • PEUTEOT E RE PARTNER falë cilësive të platformës EMP2 të përdorur përpara (e përbashkët me modelet SUVi dhe sedan të markës) ofron rehati, qëndrim në rrugë, ndihmë optimale për kthesat dhe drejtimin, e cila ishte e pranishme vetëm në automjetet e pasagjerëve.
 • Në pjesën e pasme, PEUGEOT E RE PARTNER optimizon platformën sipas gjeneratës së mëparshme e cila lejon një kapacitet ngarkese deri në 1000 kgi dhe një gjerësi më të madhe për të lehtësuar hyrjen në ndarjen e ngarkesës.