301

PEUGEOT 301

3 ARSYE PËR TË ZGJEDHUR PEUGEOT 301

Dizenjo e gjeneratës së fundit

DIZAJN I GJENERATES SE FUNDIT 1

Teknologji dhe praktike

TEKNOLOGJI DHE PRAKTIKE

Efiçient për çdo ditë

EFICIENT PER CDO DITE

Dizenjo e gjeneratës së fundit

DIZENJO E GJENERATES SE FUNDIT
DIZENJO E GJENERATES SE FUNDIT 2

Tiparet elgante
PEUGEOT 301 shfaq trendet më të fundit të markës. Me një pamje të fortë dhe moderne, PEUGEOT 301 është e pajisur gjithashtu me një grilë vertikale, fenerë të dritave gjatë ditës LED i, dhe me nje efekti të kthetrave të luanit në pjesën e prapme të automjetit, të cilat pasqyrojnë përmbajtjen e teknologjisë së lartë.

Ambjent i brendshëm me kualitet të lartë
Dyert e pasagjerëve të PEUGEOT 301 zhbllokohen nga brenda me anë të një butoni. Me dizajnin e saj dhe ekranin me prekje 7" i, ambjenti i brendshëm i PEUGEOT 301 përcjell elegancën dhe modernitetin.

Teknologji dhe praktike

ТEKNOLOGJI DHE PRAKTIKE

Opsione të automjetit

Ndërlidhja në kabinën e PEUGEOT 301 është e përqëndruar në ekranin e saj me prekje 7". Me shpejtësi dhe saktësi me teknologjinë më të fundit, ky ekran transmeton informacion nga kamera në pjesën e pasme dhe nga sistemi i navigimit TomTom 3D i. Gjithashtu pasqyron përmbajtjen e smartphone nëpërmjet opsionit MirrorLink®i, Android Auto® dhe Apple Carplay ™ i në sajë të ekranit Mirror Screen Triple Play i , i pari i këtij lloji në këtë segment.

OPSIONE TE AUTOMJETIT

Siguri e lartë

PEUGEOT 301 sedan garanton një nivel të lartë sigurie, madje edhe në modelin standard. Ajo vjen me ABS, ESP, sistemin e frenimit emergjent dhe sistemin e njoftimit të presionit të ulët të gomave. Mjeti është i pajisur me 4 airbag (para dhe anash)i dhe pasagjerët e pasmë sigurohen nëpërmjet rripave të sigurimiti. Sediljet e pasme janë të pajisura me ISOFIX i dhe aksesorë për fëmijët.

SIGURI E LARTE

Një kabinë komforte dhe funksionale

Drejtuesi dhe katër pasagjerët iu ofrohet ambjent me cilësi të lartë. Bagazhi - një nga më të mëdhatë në këtë segment- mund të zgjerohet nga 506 dm3 në 1.332 dm3 me një lëvizje të thjeshtë, falë ulëseve të pasme, të ndara në 2/3 dhe 1/3.

Performanca dinamike e PEUGEOT 301

PEUGEOT 301 siguron një nivel të lartë të rehatisë dhe performancës në rrugë, në të gjitha kushtet e drejtimit.

Efiçient për çdo ditë

EFICIENT PER CDO DITE 1
EFICIENT PER CDO DITE 22

Dizenjo e përshtatshme për çdo situatë

PEUGEOT 301 është projektuar për të përmbushur pritshmëritë e drejtuesëve në kushte të vështira të drejtimit. Rrugë të lodhshme, klimë të nxehtë ose të ftohtë, lagështi etj., PEUGEOT 301 gjithmonë ofron siguri për drejtuesin dhe për pasagjerët.

Motorët e gjeneratës së fundit dhe efikase

Motorët PEUGEOT 301 përmbushin standardet e emetimit të CO2 . Në modelet me motor benzinë, PEUGEOT 301 është e pajisur me motor 1.2L PureTech 82 kf* dhe 1.6 L HDi 115 kf**. Gjithashtu ato mund të kombinohen edhe me një transmision automatik me 6 raporte EAT6. Në modelet e motorëve me naftë 1.6L BlueHDi 100 kf***, ofrohet nivel i lartë i performancës përsa i përket konsumit të karburantit.

*Konsumi në qytet: 6.0 L / 100 km. Emetimi CO2: 138 g / km.
Konsumi jashtë qytetit: 4,3 L / 100 km. Emetimi CO2: 99 g / km.
Konsumi i kombinuar: 4.9 L / 100 km. Emetimi CO2: 114 g / km.
** Transmision manual:
Konsumi në qytet: 8.7 deri 8.8 L / 100 km. Emetimi CO2: 203 deri 205 g / km.
Konsumi jashtë qytetit: 5.0 deri 5.3 L / 100 km. Emetimi CO2: 116 deri 122 g / km.
Konsumi i kombinuar: 6.4 deri 6.5 L / 100 km. Emetimi CO2: 148 der 151 g / km.
Transmision automatik:
Konsumi në qytet: 9.2 L / 100 km. Emetimi CO2: 214 g / km.
Konsumi jashtë qytetit: 5.3 L / 100 km. Emetimi CO2: 123 g / km.
Konsumi i kombinuar: 6.8 L / 100 km. Emetimi CO2: 157 g / km.
*** Konsumi në qytet: 4.6 L / 100 km. Emetimi CO2: 121 g / km.
Konsumi jashtë qytetit: 3,4 L / 100 km. Emetimi CO2: 98 g / km.
Konsumimi i kombinuar: 3,9 L / 100 km. Emetimi CO2: 101 g / km.

Foto Galeria