FILTRI ANTIALERGJISË

FILTËR ANTI-ALERGJIK

Nëpërmjet filtrit anti-alergjik, eleminoni në mënyrë të plotë bakteriet, grimcat e dëmshme dhe ju ofrohet mbrojtje, si dhe filtrim me efiçiencë të lartë. Filtri anti-alergjik i Peugeot eleminon grimcat e dëmshme deri në 94%.