i Shfletuesi juaj nuk suporton video

Largohuni prej të zakonshmet me PEUGEOT 2008 SUV, i dizenjuar për stilin tuaj të jetës: me PEUGEOT 3D i-Cockpit®, teknologjinë e gjeneratës tjetër dhe një përzgjedhje të motorëve të fuqishëm me djegie të brendshme, efikase në konsum si dhe motorëve elektrikë.

DIZENJO

*SUV GODITËS.
Me linjat e saj të lemuara dhe të fuqishme, PEUGEOT e re 2008 SUV ofron fuqi dhe efikasitet mjeshtëror. Grila e saj e mrekullueshme, kofano horizontale dhe më e lartë, përmirësojnë dizenjon e sofistikuar dhe unike. Në pjesën e prapme, spoiler, shirit i zi me shkëlqim dhe shufra kromii, afirmojnë personalitetin e tij sportiv.

FENERËT

FENERET

NJË PRANI IMPONUESE

Me dizenjon e jashme të mrekullueshëme, SUV i ri PEUGEOT 2008 shfaq një prani imponuese. Kofano horizontale plotësohet nga një grilë kromi e zbukuruar me nënshkrimin emblematik të markës në formën e tre kthetrave të luanit dhe fenerëve FULL LED i që theksojnë pamjen bashkëkohore dhe të sofistikuar.

BAGAZHI

BAGAZHI

SPACIOZ DHE I LEHTË PËR TU PËRDORUR

Me një prag të ulët dhe me hapje të gjerë, hapësira e bagazhit e kombinuar me sediljen e pasme të palosshme 1/3 - 2/3i ofron hapësirë të bollshme funksionale. Bagazhi modular me dy nivele, në pozicionin e lartë, ju lejon të ngarkoni dhe shkarkoni sendet shpejt dhe lehtë dhe siguron vëllim edhe më të madh në pozicionin më të ulët. Dhe, nuk ka absolutisht asnjë kompromis për cilindo nivel që ju zgjidhni: bagazhi ka të njëjtin kapacitet në të gjithë gamën.

TAVAN PANORAMIK ME HAPJE

TAVAN PANORAMIK ME HAPJE

PAMJE ME KËND TË GJERË

Tavani panoramik i në PEUGEOT 2008 SUV siguron shumë dritë natyrale në pjesen e pasagjerëve. Të gjithë pasagjerët, përfshirë ata në vendet e pasme, mund të shijojne plotësisht panoramën nëpërmjet tavanit prej xhami.

DRITAT E PASME

HAPËSIRA E BRENDSHME

EKSELENCË NË ÇDO DETAJ

Pamja e pjesës së pasme të PEUGEOT 2008 SUV, me rripin e saj të zi me shkëlqimi, zbukurohet nga një spoiler dhe nga një marmitë kromi e dyfishtë, e cila plotëson në mënyrë të përkryer formën e saj.

Përveç dritave të pasme LED, 3 fenerët e kthetrave të luanit ndriçojnë ditën dhe natën, duke theksuar fuqinë teknologjike dhe dukshmërinë e automjetit.

HAPËSIRA E BRENDSHME

KOMFORTI I BRENDSHEM

HAPËSIRË E RIMODELUAR

Brendësia është maksimalizuar posaçërisht në pjesën e pasme për të siguruar më shumë rehati dhe më shumë hapësirë për të gjithë pasagjerët tuaj, së bashku me ndarje të ndryshme magazinimi të pozicionuara në mënyrë strategjike në pjesën e pasagjerëve.

Për më tepër, admironi cilësinë e izolimit të zërit të krahasueshëm me atë të makinave të pasagjerëve.

KOMFORTI I BRENDSHËM

KOMFORTI I BRENDSHËM

KOMFORTI I BRENDSHËM

Uluni të qetë në vendet ergonomike me linja dinamikei në PEUGEOT 2008 SUV e ri. Sediljet e pasagjerëve në vendet e para ofrojnë opsionin e ngrohjesi, gjithashtu ofrojnë funksion masazhi dhe mund të kontrollohen në mënyrë elektronike i.

3D i-COCKPIT

EKSPERIENCA E DREJTIMIT E RISHPIKUR

PEUGEOT 2008 – PEUGEOT i-Cockpit® 3D PEUGEOT e-2008 – PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Provoni një eksperiencë të re drejtimi me PEUGEOT 3D i-Cockpit®i ergonomi intuitive, timon kompakt, ekran 10” HD e konfigurueshme i me panel kontrolli 3D dixhitali. E pajisur me hapje të dyerve pa e prekur dorezën, ndezjen e automjetit me buton duke patur celësin në xhepiju jep ndjesinë e zotërimit të teknologjisë më të fundit. Mund edhe të harroni të mbyllni derën, teknologjia ju jep sigurinë duke e mbyllur automatikisht vetë sapo të largoheni nga automjeti më celësin në xhep, shoqëruar me një sinjal akustik.
Futuni në bordin e PEUGEOT e-2008 SUV dhe shijo atë cfarë të ofron PEUGEOT 3D i-Cockpit. Optimizoni autonominë e baterisë me frenat rigjeneruese dhe merrni detajet në kohe reale sesi po operon sistemi elektrik.

Pozicioni Reaktiv

PËR NJË REAGIM MË TË SHPEJTË

Paneli dixhital 3D i shfaq të gjitha informacionet e drejtimit që nevojiten nën fushë-pamjen e drejtuesit, sic është sistemi i navigimit dhe sistemet e ndihmës së drejtimit, e vendosur në dy nivele. Informacionet më të rëndësishme, sic është shpejtësia dhe sinjalet e sigurisë, shfaqen në formë hologrami në menyrë që të tërheqë sa më shpejt vëmendjen e drejtuesit.

PEUGEOT EAT8

SUV ULTRA - INTELIGJENT

Falë navigimit 3D me sistemin e trafikut TomTom®i, ju merrni informacione rreth trafikut, kohës së udhëtimit dhe informacioneve me karakter risku në kohë reale. Qëndroni lidhur duke shfaqur në ekranin me prekje aplikacionet tuaja të preferuara nga smartphone juaj nëpërmjet Mirror Screeni. Smartphone juaj ndërkohë karikohet inë vendin afër jush në qendër të kroskotit. Gjithashtu ofrohen edhe portat USB i si për pasagjerët para edhe për ato prapa.

SUV ULTRA - INTELIGJENT

SISTEMI AUDIO FOCAL® - TINGUJ PERFEKT

Lejoni muzikën tuaj të preferuar që të mbushë hapësirën në bordin e PEUGEOT 2008 SUV, duke iu ofruar një tingull gjallërues të gjeneruar prej sistemit ekskluziv premium Hi-Fi Focal®i. 10 altoparlant - 1 në qendër, 4 altoparlantë të vegjël, 4 të tjerë me volum të ulët dhe 1 në pjesën e pasme – të shperndare në të gjithë pjesën interiore, për të dhënë një tingull kompleks dhe dinamik, do t'ju bëjë të ndiheni sikur jeni në një skenë muzike, duke tejkaluar limitet e Hi-Fi.

МОТОRËT

LIRIA E ZGJEDHJES

peugeot-2008-2019-161-fr.614814.43.jpg

Kënaqni dëshirat tuaja falë lirisë për të zgjedhur motorin që ju përshtatet:

 • Me modelin elektrik, shijoni udhëtimin kudo që të doni duke përfshirë vendet me trafik të kufizuar.
 • Me modelet benzinë dhe naftë ju mund të zgjidhni gamën e motorëve me performancë të lartë dhe efikase Euro 6 itë pajisur me Stop & Starti.
PEUGEOT 2008 – peugeot-elect-2019-006-fr.614799.63.jpg

DREJTIM ELEKTRIK

I përshtatshëm, i lehtë për t'u perdorur në qytet,i qëndrueshëm dhe i sigurt në rrugë, SUV i ri PEUGEOT e-2008 është i pajisur me një motor elektrik 100 kW (136 kf).

Ky motor jep përshpejtimin e menjëhershëm me 260 Nm.

Ne bordin e SUV-it të ri PEUGEOT e-2008 do të shijoni ngarje të rehatshme, dinamike dhe të qetë.

PEUGEOT 2008 – p21-moteur-eb2adts-fond-blanc-wip.614800.63.jpg

PURETECH: PERFORMANCË DHE EFIÇIENCË

SUV i ri PEUGEOT 2008 është i pajisur me gjeneratën e fundit të motorëve me benzinë Euro 6i, PureTech, duke ofruar ekonomi më të mirë të karburantit, kënaqësi drejtimi dhe performancë të shkëlqyeshme.

4 motorë benzine janë në dispozicion:

 • 1,2L PureTech 100 S&S BVM6
 • 1,2L PureTech 130 S&S BVM6
 • 1,2L PureTech 130 S&S EAT8
 • 1,2L PureTech 155 S&S EAT8
PEUGEOT 2008 – p21-moteur-dv5rc-fond-blanc-wip.614801.63.jpg

BLUE HDi: TEKNOLOGJI EKSKLUZIVE

Motorët naftë Euro 6 itë ofruar në SUV PEUGEOT 2008 janë të pajisura me teknologji ekskluzive BlueHDi i, duke bërë të mundur kombinime me performanca të larta me emetime të ulëta.

2 motorë naftë janë në dispozicion:

 • 1,5L BlueHDi 100 S&S BVM6
 • 1,5L BlueHDi 130 S&S EAT8

 PEUGEOT 208 - peugeot-308-2017-054-fr.614798.63.jpg

EAT8: EFIÇIENT DHE I SHPEJTË

Ekonomik si një transmision manual, transmisioni i ri automatik EAT8 i lejon zhvendosjen e shpejtë dhe të saktë falë pajisjes "Shift and Park by wire"i

Kompakte dhe e kombinuar me teknologjinë "Stop & Start", optimizon konsumin dhe efikasitetin e karburantit.

PEUGEOT 2008 – peugeot-308-2017-052-fr.614797.63.jpg

TRANSMISION MANUAL ME 6 RAPORTE SHPEJTËSIE

PEUGEOT E RE 2008 SUV mund të pajiset edhe me transmision manual me 6 raporte shpejtësie BVM6:

 • 1,2L PureTech 100 S&S BMV6
 • 1,2L PureTech 130 S&S BMV6
 • 1,5L BlueHDi 100 S&S BVM6
MOTOR ELEKTRIK
MOTOR BENZINE
MOTOR NAFTE
TRANSMISION AUTOMATIK
TRANSMISION MANUAL

TEKNOLOGJIA

SUV I TË ARDHMES

peugeot-2008-2019-165-fr.614809.43.jpg

Për një siguri më të mirë, ndihmë në manovrim dhe parashikim më të mirë të mjedisit, SUV i ri PEUGEOT 2008 është i pajisur me gjeneratën e fundit të teknologjisë i dhe ndihmës në drejtuesei.

SHËRBIME TË LIDHURA

PËRMIRËSONI PËRVOJËN TUAJ ME PEUGEOT

peugeot-2008-2019-433-fr.614804.43.jpg

Me disponueshmërinë e më shumë shërbimeve, përfitimet janë të pafundme.

GALERIA

* Konsumi i karburantit dhe emetimit të CO2

Të dhënat e vlerësuara që nga Tetori 2019, parashikohen vetëm si informacione që ende i nënshtrohen aprovimit të WLTP përveç modelit elektrik.

 • Vlerat WLTP (1): Konsumi i karburantit 4.5 deri 6.2 e kombinuar, 4.9 deri 8.1 me shpejtësi të ulët, 4.2 deri në 6.2 me shpejtësi mesatare, 3.9 në 5.3 me shpejtësi të lartë, dhe 5 deri në 6 WLTP me shpejtësi shumë të lartë (l/100 km) - emetim i CO2 (i kombinuar) WLTP: 118 deri në 141 (g / km).

(1) Konsumi i karburantit dhe vlerat e CO2 plotësojnë çertifikimin WLTP (Rregullorja e BE 2017/948). Nga 1 shtatori 2018, automjetet e reja pranohen bazuar në standartin WLTP, e cila është një proçedurë e re, më realiste për matjen e konsumit të karburantit dhe emetimeve të CO2. Kjo proçedurë WLTP zëvendëson plotësisht ciklin e ri evropian të drejtimit (NEDC), një proçedurë e përdorur më parë. Për shkak se kushtet e provës ishin më realiste, konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 të matura me procedurën WLTP ishin në shumë raste më të larta se ato të matura me procedurën NEDC. Vlera e konsumit të karburantit dhe emetimeve të CO2 mund të ndryshojë sipas pajisjeve, opsioneve dhe llojeve të gomave specifike. Kontaktoni shitësin tuaj për më shumë informacion ose vizitoni faqen e internetit PEUGEOT në vendin tuaj.

 • Vlerat e NEDC (2): Konsumi i karburantit nga 3.6 në 5 e kombinuar, nga 3.3 në 4.5 në rrugë jashtë qytetit dhe nga 4.2 në 5.8 në qytet NEDC (l/100 km ) - CO2 (kombinuar) NEDC: 85 deri në 107 (g/km).

2) Vlerat e konsumit të karburantit dhe emetimet e CO2 përcaktohen në bazë të standartit WLTP (Rregullorja e BE 2017/948) dhe vlerat që rezultojnë konvertohen në NEDC për të lejuar krahasimin me automjetet e tjera. Ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj për më shumë informacion. Vlerat nuk marrin parasysh kushtet e përdorimit, stilin e drejtimit, pajisjet ose opsionet dhe mund të ndryshojnë sipas llojit të gomës.