Peugeot 508

Zbuloni PEUGEOT 508, një ekzemplar me një pamje të mrekullueshme, e krijuar me cilësi dhe me pajisje teknologjike të cilësisë së lartë, për të përjetuar një eksperiencë të jashtëzakonshme gjatë drejtimit të saj.

RIKRIJIM TËRËSOR

pc05-peugeot-508-2018-076-fr.433314.43.jpg.jpg

Zbuloni PEUGEOT 508, një ekzemplar me një pamje të mrekullueshme, e krijuar me cilësi dhe me pajisje teknologjike të cilësisë së lartë, për të përjetuar një eksperiencë të jashtëzakonshme gjatë drejtimit të saj.

SHIJONI PERFORMANCËN

pc05-peugeot-508-2202styp-302.433318.43.jpg

Kërkimi juaj për përsosmëri përfundon këtu.
Ekipi i dizajnit, gjatë krijimit të kësaj makine, përdori ekspertizën e tij për të ofruar estetikë dhe cilësi pakompromis. Kujdes i është kushtuar çdo detaji, së bashku me siluetën dhe linjat e automjetit që janë bërë në përsosmëri.

PËRJETONI EKSPERIENCËN E i-Cockpit®

pc05-peugeot-508-2018-403-fr.433312.43.jpg

Futuni në botën e PEUGEOT i-Cockpit® dhe përjetoni kompozimin më të fundit dhe vizionar të kroskotit me një timon kompakt dhe me një ekran dixhital me prekje 10" HD i. Sediljet relaksuese më masazh i. dhe sistemi Hi-Fi FOCAL® i ju jep tinguj të qartë dhe të këndshëm dhe ju rrit më tej kënaqësinë gjatë drejtimit.

EFIKASITET PA KOMPROMIS

pc05-peugeot-508-2202styp-304.433334.43.jpg

Mos pranoni çdo zgjedhje, por prekni diçka ndryshe. PEUGEOT 508 bashkon fuqinë dhe emetimin e moderuar të CO2 me efikasitetin e motorëve Euro 6.2 PureTech, ose BlueHDi me transmision EAT8 i me tetë raporte shpejtësie.

VËSHTRO UNIVERSIN

pc05-peugeot-508-2202styp-304.433334.43.jpg

Shikueshmëri e plotë. Në sajë të kameras infra të kuqe i në pjesën e përparme të automjetit dhe teknologjisë Night Vision i, gjatë natës mund të zbuloni me lehtësi praninë e njerëzve dhe të kafshëve në rrugë. PEUGEOT 508 është e pajisur me paketën më të fundit të sigurisë i, që tejkalon të gjitha pritshmërite tuaja rreth pajisjeve të teknologjisë së lartë.

ECNI NË RRUGËN TUAJ

pc05-peugeot-508-2018-069-fr.433313.43.jpg

PEUGEOT 508 është e saktë ne manovërueshmëri, e përsosur në drejtim dhe ka një rrjedhshmëri të jashtëzakonshme në rrugë, falë dhe amortizatorëve elektronik i, model i ri që u jep drejtuesve më shumë liri lëvizjeje dhe rikthen energjinë gjatë udhëtimit.

ALLURE, GT LINE & GT

pc69-peugeot-508-2018-458-fr.433333.20.jpg

PËR PROFESIONISTËT

PEUGEOT 508 plotëson nevojat e klientëve që kanë kërkesa dhe profesione të veçanta të cilëve iu duhet një automjet i tillë.

 

KONSUMI MESATAR

Për të siguruar informacionin më të mirë për klientin, Grupi PSA ofron qasje të pavarur dhe të konfirmuar të matjes së konsumit gjatë perdorimit. Zbuloni konsumimin mesatar itë PEUGEOT 508

Vizitoni faqen e grupit PSA>

pc69-peugeot-508-2018-401-fr.433320.20.jpg

GALERIA