KOTROLLI I KONDICIONERIT

KONTROLLI I KONDICIONERIT

KONTROLLI I PAJISJES KLIMATIKE
Gjatë stinës së nxehtë të verës, ajri i kondicionuar është një domosdoshmëri në automjetin tuaj. Kontrolloni kondicionerin e Peugeot tuaj pranë servisit tonë për udhëtime sa më të freskëta.
Për rezervime kontaktoni në nr. e telefonit 069 600 6060, ose na shkruani në adresen e-mail:
recepsion@avel.com.al. Ju mirëpresim çdo ditë nga ora 08:00-16:30 dhe ditën e Shtunë ora 08:00-13:00.