SUV 5008 E REPërjetoni një nivel të ri prestigji, i cili karakterizohet nga hapësira dhe guximi.
Me linja sportive dhe rrjedhshmëri befasuese për një SUV me 7 vende, PEUGEOT 5008 ka përmirësuar më tej pamjen tashmë moderne të linjave të saj, duke mishëruar kodet e stilit të së ardhmes.
Pozicioni i përmirësuar i drejtimit, PEUGEOT i-Cockpit dhe karakteristikat e tij kryesore ju lejojnë të përjetoni ndjenjën dhe performancën superiore të një makine pasagjerësh, për një udhëtim që tejkalon pritshmëritë tuaja.

DIZENJO

DIZENJO E GUXIMSHME

SUV PEUGEOT 5008

Zgjero horizontet e tua. Silueta moderne e SUV-it të ri 7-vendësh PEUGEOT 5008 është restauruar dhe tani duket më elegant, duke arritur ekuilibrin e përsosur midis fuqisë dhe përsosjes.
Falë grilës së re pa kornizë, pjesa e përparme e saj përshtatet në mënyrë perfekte, e skalitur dhe goditëse, me një parakolp të ri dhe zgjatime anësore të zeza me shkëlqim.
Qëndrimi dinamik dhe sportiv i trupit të tij të ngritur theksohet nga një aksesor kromi që shtrin linjën e fenerëve deri në spoilerin e pasmë. Gjithashtu risi janë disqet alumini me shkëlqim në formë diamanti 19" "San Francisko" i, të cilat i shtojnë detajet përfundimtare siluetës së tij atletike.

GRILË PA KORNIZË

SUV PEUGEOT 5008

TAVANI PANORAMIK

Новиот SUV PEUGEOT 5008: панорамски сончев кров

OPSIONI «BLACK PACK»

SUV PEUGEOT 5008 «Black Pack»

VËLLIMI

SUV PEUGEOT 5008

FENERËT

SUV PEUGEOT 5008: full LED

DRITAT E PASME

SUV PEUGEOT 5008

GRILË PA KORNIZË

Një grilë e re vertikale pa korniza, e skalitur si një tabelë shahu, e shtrirë nën fenerët, shënon një pjesë ballore të integruar në mënyrë të përsosur, me linja të rrjedhshme dhe të ngushta.

TAVANI PANORAMIK

Tavani panoramik Diamanti i Zi, i plotësuar me barra prej alumini, pasuron modelin e fuqishëm dhe të rrjedhshëm të siluetës së tij. Tavani panoramik i shton një ndjenjë dhe dritë më të rehatshme hapësirës së pasagjerëve, duke siguruar një përvojë emocionuese udhëtimi për të gjithë udhëtarët.

OPSIONI «BLACK PACK»

Për të theksuar siluetën e tij dinamike, SUV PEUGEOT 5008 mund të pasurohet me detaje të lëmuara dhe të rafinuara në një ngjyrë të errët me opsionin e ri "BLACK PACK", i disponueshëm në nivelet më të larta të pajisjeve GT dhe GT Pack:
-Grila pa kornizë dhe emblema "Luan" janë më të errëta në "Dark Chrome".
-Monogramet "3008", "GT" dhe "PEUGEOT" dhe barrat mbi tavan janë në ngjyrë të zezë Saten.
-Detajet përfundimtare të anëve, çatisë, spoilerit dhe shiritit të parakolpit të pasmë janë ngjyrosur në të zezë të ndezur.
-Së fundi, SUV PEUGEOT 5008 me opsionin BLACK PACK vjen me disqe të veçantë alumini diamant 19" "Washington" në "Onyx Black" me llak në "Black Mist".

VËLLIMI

Kompakt në kategorinë e tij, SUV i ri PEUGEOT 5008 na paraqet një vëllim të madh të bagazhit. Paraqitja e brendshme është optimizuar në mënyrë inteligjente për të siguruar hapësirë ​​të shkëlqyeshme deri në 7 vende të pakufizuara (pothuajse) modularei.
Gjithashtu ju jep qasje të lehtë në bagazhin e madhi, falë hapjes pa duari e cila ju lejon ta hapni dhe mbyllni atë me një lëvizje të thjeshtë të këmbës.

FENERËT

Fenerët e tij FULL LED, të pajisur me funksionin SDL, të përshtatur me dritat e ditës në formën e "dhëmbëve të ndriçuar" të luanit me majat e kromit përmirësojnë pamjen e tij si mace.

Në këtë interior elegant gjatë drejtimit do të ndiheni të qetë nën tavanin e madh panoramiki me një perde mbrojtëse, e cila gjithashtu i kënaq udhëtarët.

DRITAT E PASME

Në pjesën e pasme, dizajni modern i SUV PEUGEOT 5008 theksohet nga shtrirja perfekte e shiritit të zi me shkëlqim, fenerët e rinj Full LED me nënshkrimin 3D në formën e kthetrave të luanit të mbuluara me xham të ngjyrosur transparent.POZICIONI I DREJTIMIT

TEKNOLOGJI MODERNE

SUV PEUGEOT 5008

Zgjoni shqisat tuaja pas timonit me PEUGEOT i-Cockpit® të modernizuar, inovativ dhe ergonomik. Pajisur me një timon kompakt për trajtim më të mirë dhe shtatë tastat e pianosi“, SUV PEUGEOT 5008 është përmirësuar me një ekran të ri me prekje 10" HD dhe një panel i ri instrumentesh me cilësi të lartë 12.3", plotësisht i konfigurueshëm dhe i personalizueshëm për të mbajtur nën kontroll informacionin kryesor të drejtimit pa hequr sytë nga rruga

МОТОRI

MOTORË SHUMË EFIÇIENT

SUV PEUGEOT 5008

I shkathët dhe i lehtë për t’u përdorur, SUV i ri PEUGEOT 5008 ofron performancë dinamike dhe rehati akustike për një automjet të madh pasagjerësh.
Vjen me gjeneratën e fundit të certifikuar Euro 6di me motorët PureTech ose BlueHDi, të gjithë të pajisur me teknologjinë Stop & Start:

- Motor 1,2 l PureTech 130 КF S&S BVM6
- Motor 1,2 l PureTech 130 КF S&S EAT8
- Motor 1,6 l PureTech 180 КF EAT8
- Motor 1,5 l BlueHDi 130 КF S&S BVM6,
- Motor 1,5 l BlueHDi 130 КF S&S EAT8,
- Motor 1,5 l BlueHDi 180 КF S&S EAT8

Falë motorëve të tij efikas, të cilët mund të kombinohen me transmetimi automatik EAT8i, pesha e tij e optimizuar, rrezja e vogël e kthesës dhe drejtimi i mprehtë, i shkathët dhe i saktë, SUV i ri PEUGEOT 5008 siguron kënaqësi të garantuar në drejtim.

TEKNOLOGJIA

PERFORMANCA DINAMIKE

/image/19/5/peugeot-5008-2009rc-010.738195.jpg

Kur jeni në rrugë, shoqërohuni me mjete ndihmëse të shumta drejtimii në SUV-in e ri PEUGEOT 5008, siç është gjenerata e fundit e frenimit automatik emergjenti ose njohja e një numri shenjash të shenjave rrugorei.
Për një udhëtim të qetë nëpër qytet, përdorni gjithashtu ndihmën për manovrim dhe parkimi: asistencë parkimi vizuale 360 ° dhe Park Assist.

TEKNOLOGJI ME HAPIN E KOHËS

 «Grip Control»
GRIP CONTROL

Me teknologjinë "Advanced Grip Control"i, keni më shumë liri veprimi. Mund ta rregulloni drejtimin e SUV-it të ri PEUGEOT 5008 sipas motit dhe rrugëve. Në shpatet e pjerrëta, funksioni "Kontrolli i Zbritjes së Ndihmës në Kodër"i ndihmon në kontrollin e shpejtësisë.

«Night Vision»
NIGHT VISION

Për përgjigje më të mirë gjatë natës ose kur zvogëlohet dukshmëria, kamera infra të kuqe e sistemit Vision Nighti zbulon praninë e këmbësorëve, ose kafshëve deri në 200 m largësi, jashtë rrezes së fenerëve. Imazhi shfaqet në fushën tuaj të shikimit në panelin e instrumenteve dixhitale së bashku me një sinjal paralajmërues të dëgjueshëm.

DREJTIM GJYSMË AUTONOM

Mësoni rreth drejtimit gjysmë autonom me paketën Drive Assist Plusi. Me sistemin e pozicionimit të korsisëi dhe lundrimin adaptues me funksion Stop & Goi, automatikisht rregulloni shpejtësinë tuaj për të drejtuar makinën para jush, duke mbajtur një distancë të sigurt frenimi ndërsa siguroni trajektoren sipas pozicionit të dëshiruar të shoferit.

«Grip Control»
GRIP CONTROL

Me teknologjinë "Advanced Grip Control"i, keni më shumë liri veprimi. Mund ta rregulloni drejtimin e SUV-it të ri PEUGEOT 5008 sipas motit dhe rrugëve. Në shpatet e pjerrëta, funksioni "Kontrolli i Zbritjes së Ndihmës në Kodër"i ndihmon në kontrollin e shpejtësisë.

Ознака за функцијата «Night Vision»
NIGHT VISION

Për përgjigje më të mirë gjatë natës ose kur zvogëlohet dukshmëria, kamera infra të kuqe e sistemit Vision Nighti zbulon praninë e këmbësorëve, ose kafshëve deri në 200 m largësi, jashtë rrezes së fenerëve. Imazhi shfaqet në fushën tuaj të shikimit në panelin e instrumenteve dixhitale së bashku me një sinjal paralajmërues të dëgjueshëm.

Ознака за полу-автономно возење
DREJTIM GJYSMË AUTONOM

Mësoni rreth drejtimit gjysmë autonom me paketën Drive Assist Plusi. Me sistemin e pozicionimit të korsisëi dhe lundrimin adaptues me funksion Stop & Goi, automatikisht rregulloni shpejtësinë tuaj për të drejtuar makinën para jush, duke mbajtur një distancë të sigurt frenimi ndërsa siguroni trajektoren sipas pozicionit të dëshiruar të shoferit.