Peugeot e re 208 thekson shpirtin e saj rinor me linjën e veçantë sportive. Brendësia e saj ofron risinë teknologjike PEUGEOT 3D i-Cockpit®. Peugeot e re 208 ju ofron lirinë për të zgjedhur midis motorit të benzinës, naftës dhe motorit elektrik.

DIZENJO E PAREZISTUESHME

PEUGEOT 208
PEUGEOT 208

PROJEKTIM SPORTIV DHE TËRHEQËS

Zbuloni personalitetin e fortë të PEUGEOT E RE 208 me shikim të parë. Profil i ulët, kofano e gjatë dhe format sensuale, nënkuptojnë shpirtin e saj sportiv joshës ndërsa ngjyrat e zgjedhura me kujdes dhe origjinale përmirësojnë më tej papërmbajtshmërinë e tij. Karakteri i saj i fuqishëm nënvizohet më tej nga tavani Black Diamondi, dritareti dhe disqet e aluminit në formë diamanti.i.


PJESA PËRPARA

PJESA PERPARA

E GUXIMSHME

Forma ekspresive e PEUGEOT E RE 208 stilohet me një grillë kromi të madhei, dhe paraqet një pamje moderne dhe energjike që plotësohet me dritat FULL LEDi në formën e 3 kthetrave të luanit me dritat e ditës LEDi të cilat aktivizohen automatikisht kur ndizet automjeti.

DRITAT E PASME FULL LED

FULL LED

PREZENCË LUMINOZE

 Pjesa e pasme ka një dizenjo unike, e zezë me shkëlqimi e plotësuar me dritat Full LED i në formën e 3 kthetrave të luanit. Këto drita ndizen ditën edhe natën për ta bërë automjetin më të sigurt dhe të dukshëm në distancë të largët.

SPOILER I PASËM

SPOILER I PASËM

PJESË FUNDORE EKSPERSIVE

Pjesa e pasme dinamike dhe e përkryer e PEUGEOT E RE 208 ka 2 lloje spoilerii, një për të kontrolluar konsumin e karburantit dhe tjetri për të përmirësuar performancën në rrugë. Tubi i shkarkimit gjithashtu vjen në versionin e kromuar, duke i dhënë dhe një pamje sportive.i.

TAVAN PANORAMIK

Tavan panoramik

TAVAN PANORAMIK

Ndriçojeni kabinën me dritë natyrale dhe ofrojini udhëtarëve peizazhin e rrugës nga një këndvështrim që nuk e kanë parë kurrë më parë. Tavani panoramik Cieloiqë shtrihet deri tëk vendet e pasme, siguron shumë dritë natyrale dhe pamje panoramike të qiellit.

МАТERIALET

МАТЕRIALET

МАТЕRIALET

Me sediljet e rehatshme, ergonomike dhe materiale me cilësi të lartë, do të ndiheni të qetë dhe komod gjatë gjithë udhëtimit tuaj, pavarësisht distancës. Kjo e kthen ambjentin e brendshëm në një oaz rehatie.

POZICIONI DREJTUES

TEKNOLOGJIA E GJENERATËS TJETËR

NEW PEUGEOT 208 – NEW PEUGEOT i-Cockpit® 3D NEW PEUGEOT e-208 – NEW PEUGEOT i-Cockpit® 3D

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Zbuloni panelin e ri PEUGEOT i-Cockpit® 3Dibrenda një PEUGEOT E RE 208. Përjetoni drejtim elektrizues dhe intuitiv me timonin kompakt multi-funksionali, panelin 3D të konfigurueshëmi, ekranin me prerje të 10"i dhe 7 tastat e pianos.i. Ju gjithashtu mund të personalizoni ambientin tuaj të brendshëm me një zgjedhje prej 8 ngjyrash të ndryshme LED.

PANELI I INSTRUMENTAVE 3D

PANELI I INSTRUMENTAVE 3D

PANELI I INSTRUMENTAVE 3D

Paneli i, ka një ekran holografik futuristik 3D, i pozicionuar saktësisht në lartësinë e syrit të drejtuesit. Informacioni i performancës së automjetit dhe drejtimit është i lexueshëm në 2 nivele, bazuar në rëndësinë ose urgjencën e tyre (siguria, ndihma e shoferit, navigimi). Mund ta konfiguroni ekranin për të shfaqur informacionin e dëshiruar në çdo kohë, të tilla si navigimi në rrugë me shërbimin e tij të integruar TomTom® që ju siguron informacion në kohë reale për trafikun dhe zonat e rrezikut.

NJË EKRAN ME PREKJE ARGËTUES DHE INTUITIV

Nje ekran me prekje argetues dhe intuitiv

NJË EKRAN ME PREKJE ARGËTUES DHE INTUITIV

Ekrani i madh 10" HD i mund të kontrollohetinëpërmjet përdorimit të zërit, kontrollit në timon, ose 7 tastave. Në ekranin e e-208, në kohë reale, përmes animacionit teknik, mund të ndiqni sesi funksionon teknologjia elektrike. Në sajë të funksionit Mirror Screeni e vlefshme për Apple CarPlay™, Android Auto, ose MirrorLink® ju mund të pasqyroni përbajtjen e telefonit tuaj në PEUGEOT tuaj të re 208.

PRAKTIKE DHE HAPËSIRA INTELIGJENTE

INTELIGJENTE

PRAKTIKE DHE HAPËSIRA INTELIGJENTE

Në pjesën e brendshme, ky model ka hapësirë të bollshme të projektuar për të karikuari telefonin tuaj Smartphonei. Brendësia gjithashtu vjen me disa porta USBi të dizenjuara për pajisje portative që mund të përdoren nga pasagjerë të tjerë.

FUQIA MOTORIKE

SHIJO LIRINË E ZGJEDHJES

peugeot-208-2019-140-fr.583713.43.jpg

PLAFTORMË E RE MODULARE DHE EFIKASE

 PEUGEOT E RE 208 përfiton nga platforma e re modulare dhe shumë-energjetike CMPi/eCMPi duke ju dhënë lirinë të zgjidhni midis një motori benzine PureTech, naftë BlueHDi ose motori elektrik, pa pasur nevojë të bëni kompromis në hapësirë, teknologji, pamje apo me tej. Përjetoni një përvojë euforike drejtimi përmes qëndrimit shembullor në rrugë; hapësirës së brendshme të optimizuar; manovrimt të jashtëzakonshëm; ambientin futuristik dhe komfortin e brendshëm.

SHIJO FUQINË E ZGJEDHJES

MOTORË ME DJEGIE TË BRENDSHME

Përjetoni drejtim intensiv me gjeneratën e fundit të motorëve me benzinë dhe naftë me efikasitet të lartë që plotësojnë normat Euro 6:
- PureTech
- BlueHDi
falë konsumit të tyre të optimizuar të karburantiti, këto motorë janë të pajisur edhe me sistemin Stop & Start.

PEUGEOT 208

TRANSMETIM AUTOMATIK I TEKNOLOGJISË SË LARTË

Pasi të provoni saktësinë dhe efikasitetin e kutisë së re të shpejtësisë EAT8i nuk do të donit të ndaloni dhe do të dëshironi ta provoni përsëri! Falë teknologjisë Quickshift, transmetimi është i shpejtë dhe i saktë, por gjithashtu mund t'i ndryshoni ato manualisht përmes levave të vendosura në timon.

PEUGEOT e-208

MOTOR ELEKTRIK

Përjetoni emocione intensive në rrugë në një kabinë të qetëi falë:

- Motorit elektrik 100 kW (136 kf)
- Përgjigje e menjëhershme me 260 Nm
- Autonomia i deri në 340 km sipas WLTPi/deri në 450 km sipas NEDC

TEKNOLOGJIA

NDIHMA NË DREJTIM DHE SIGURIA

peugeot-208-2019-138-fr.583766.43.jpg

PEUGEOT E RE 208 vjen me ndihmat më të fundit inteligjente të drejtimiti duke ofruar siguri në çdo udhëtim.i.

i Shfletuesi juaj nuk suporton video

NDIHMA NË DREJTIM

Sistemi i ndihmës së drejtimiti ju udhëzon përmes drejtimit gjysmë autonom
- Ndjekja e një traktoreje duke zgjedhur një pozicion korsie
- Njohja e shenjës së tabelave rrugore
- Rregullimi i shpejtësisë dhe distancës së sigurisë me automjetin përpara.

i Shfletuesi juaj nuk suporton video

ACTIVE SAFETY BRAKE

(Sistemi i frenimit automatik emergjent)

Nëse ky sistemi zbulon rrezikun e një përplasjeje të mundshme përpara, një makinë apo një këmbësor në rrugë, automatikisht aktivizon frenat për të shmangur goditjen apo për të reduktuar pasojat. Ky sistem aktiv funksionon me një shpejtësi deri në 85 km/orë.

 

PEUGEOT 208 – PEUGEOT Full Park Assist

NDIHMA E PLOTË NË PARKIM

Ndihma automatike e plotë për parkim paralel ose me ecje prapai.  Nuk kërkon ndonjë veprim të drejtuesit në timon apo në pedale, sepse pasi të zbulojë hapësirën e parkimit, sistemi merr në zotërim drejtimin, shpejtësinë dhe frenimin. Kërkohet vetëm veprimi i drejtuesit në levën e marrshit (vendoseni në modalitetin P). Ky sistem po ashtu ju lehtëson daljen nga hapësira e parkimit.

.

 PEUGEOT 208

QËNDRIMI NË KORSI

Duke përdorur një aparat fotografik në krye të xhamit të përparmë, sistemi i njeh korsitë me vija të ndërprera dhe të pandërprera. Kthen automjetin në korsi duke drejtuar timonin përpara se të dali nga korsia apo nga rruga, pa aktivizuar sinjalet e drejtimit. Sistemi është aktiv në shpejtësi deri në 65 km/orë.

PEUGEOT 208

MONITORIMI I KËNDIT TË VDEKUR

Me shpejtësi ndërmjet 65 km/orë dhe 140 km/orë, sistemi i paralajmëron shoferin për praninë e automjetit në pikën e verbër të tij. Paralajmërimi jepet me një dritë që shfaqet në pasqyrë në anën nga bëhet parakalimi. Nëse shoferi ende dëshiron të kalojë korsinë tjetër (dhe treguesi i drejtimit, d.m.th. sinjali i kthesës është i ndezur), atëherë sistemi nuk e lejon atë, duke e mbajtur automjetin në drejtim dhe duke parandaluar kështu një përplasje të mundshme.

NDIHMA NË DREJTIM
SISTEMI I FRENIMIT AKTIV
NDIHMA E PLOTË NË PARKIM
QËNDRIMI NË KORSI
MONITORIMI I KËNDIT TË VDEKUR

GALERIA

* Konsumi i karburantit dhe emetimit të CO2

Të dhënat e vlerësuara, të siguruara vetëm si informacione që ende i nënshtrohen aprovimit.

Vlerat WLTP (1): Konsumi i karburantit 4.2 deri 5.9 e kombinuar, 4.7 deri 7.5 me shpejtësi të ulët, 4 deri në 6 me shpejtësi mesatare, 3.6 në 5.1 me shpejtësi të lartë, dhe 4,6 deri në 6 WLTP me shpejtësi shumë të lartë (l/100 km) - emetim i CO2 (i kombinuar) WLTP: 109 deri në 134 (g / km).

(1) Konsumi i karburantit dhe vlerat e CO2 plotësojnë çertifikimin WLTP (Rregullorja e BE 2017/948). Nga 1 shtatori 2018, automjetet e reja pranohen bazuar në standartin WLTP, e cila është një proçedurë e re, më realiste për matjen e konsumit të karburantit dhe emetimeve të CO2. Kjo proçedurë WLTP zëvendëson plotësisht ciklin e ri evropian të drejtimit (NEDC), një proçedurë e përdorur më parë. Për shkak se kushtet e provës ishin më realiste, konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 të matura me procedurën WLTP ishin në shumë raste më të larta se ato të matura me procedurën NEDC. Vlera e konsumit të karburantit dhe emetimeve të CO2 mund të ndryshojë sipas pajisjeve, opsioneve dhe llojeve të gomave specifike. Kontaktoni shitësin tuaj për më shumë informacion ose vizitoni faqen e internetit PEUGEOT në vendin tuaj.

 

Vlerat e NEDC (2): Konsumi i karburantit nga 3.2 në 4.7 e kombinuar, nga 2.9 në 4.2 në rrugë jashtë qytetit dhe nga 3.7 në 5.5 në qytet NEDC (l/100 km ) - CO2 (kombinuar) NEDC: 85 deri në 107 (g/km).

(2) Vlerat e konsumit të karburantit dhe emetimet e CO2 përcaktohen në bazë të standartit WLTP (Rregullorja e BE 2017/948) dhe vlerat që rezultojnë konvertohen në NEDC për të lejuar krahasimin me automjetet e tjera. Ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj për më shumë informacion. Vlerat nuk marrin parasysh kushtet e përdorimit, stilin e drejtimit, pajisjet ose opsionet dhe mund të ndryshojnë sipas llojit të gomës.