partner.jpg

Për më shumë se 20 vjet, Peugeot Partner dëshmon cilësinë dhe besueshmërinë e tij në rrugë. Me pajisje bashkëkohore të lidhura me internet dhe me gamën e motorëve efikasë, Peugeot Partner po dëshmon të jetë një mjet i domosdoshëm. Kjo makinë tregtare freskon gjithashtu pamjen e saj, e cila në të njëjtën kohë është e fuqishme dhe me karakter të palëkundur. Brezi i ri i PEUGEOT PARTNER në segmentin e automjeteve tregtare, ofron një nivel të ri të eksperiencës së drejtimit falë PEUGEOT i-Cockpit®.

PEUGEOT E RE PARTNER: Furgoni ndërkombetar i vitit 2019

PEUGEOT E RE PARTNER zgjidhet Furgoni ndërkombëtar për vitin 2019, çmim që njeh përkushtimin e ekipeve të PEUGEOT në një projekt që është në qendër të strategjisë së zhvillimit të markës, dhe që i jepet për të pestën herë që kur trofeu u krijua në vitin 1992.
Dy inovacione të mëdha tërhoqën vëmendjen: Treguesi i mbingarkesës për ngarkim të sigurt dhe Surround Rear Vision që ofron pamje nëpërmjet kameras për pjesën e pasme e cila nuk arrihet të shikohet nëpërmjet pasqyrave. PEUGEOT PARTNER aplikon për herë të parë në këtë segment PEUGEOT i-Cockpit®, duke ofruar një eksperiencë të re drejtimi për produktivitet akoma më të mirë. Çdo profesionist do të jetë në gjendje të krijojë konfigurimin e vet që do t'i lejojë ata të punojnë në mënyrë efektive, duke përfshirë versionin Grip për të përmbushur nevojën për shërbime të forta në të gjitha rrethanat, apo versionin e Asphalt për ata që shpenzojnë shumë kohë në automjetin e tyre.

PEUGEOT E RE PARTNER e forcon ambicjen akoma më tej, për të zotëruar të pamundurën

cmimi nderkombetar

ZGJIDHNI PEUGEOT PARTNER SIPAS NEVOJAVE TUAJA

Secili profesion ka nevojat e veta specifike. Për të përmbushur nevojat unike të klientëve - pavarësisht nëse janë pronarë të vegjël, apo të mëdhenj, PEUGEOT PARTNER i ri është në dispozicion në versione të shumta në varësi të nevojave tuaja.

lf06-0120.460115.63.jpg

Automjeti është zyra juaj e lëvizshme

Nëse çdo ditë keni nevojë për:

 • një vend të rehatshëm
 • ndërlidhjei
 • teknologji Mirror Screeni
 • një tavolinë mbështetëse rrotulluese
 • si dhe hapësira të shumta depozitimi.

Ne ju rekomandojmë versionin: ASPHALT


peugeot-par-2018-039-fr.460114.63.jpg

Udhëtime në distanca të gjata

Nëse udhëtoni shumë kilometra në ditë, ju duhet:

 • ndihmë e përmirësuar e drejtimit dhe manovrimit
 • frena elektrike për parkim
 • PEUGEOT i-COCKPIT®
 • Surround Rear Vision
 • motorë efikas dhe transmetim automatik me 8 raporte shpejtësie EAT8 i

Ne ju rekomandojmë versionin: ASPHALT


peugeot-partner-1811kl-092.460125.63.jpg

Terren i vështirë

Nëse kushtet e rrugës janë të vështira, ju nevojiten:

 • Lartësi nga toka dhe rrota të mëdha me goma „Mud & Snow” i
 • Mbrojtës motori
 • Lëvizja e përmirësuar me Advance Grip Control i
 • 3 sedilje të përparme
 • PVC - mbrojtje e pjesës së ngarkesës
 • Kapacitet i ngarkesës deri në 1000 kg
 • Ndriçimi i përmirësuar LED i pjesës së ngarkesës

Ne ju rekomandojmë versionin: GRIP


lf25-2587.460116.63.jpg

Deri në 5 pasagjerë

Nëse po mbani pasagjerë dhe ngarkesë, ju nevojiten:

 • Modulariteti, që mund të transportojë deri në 5 pasagjerë
 • Sediljet para të palosshme
 • Sedilje të bollshme dhe të rehatshme në rreshtin e dytë
 • Gjatësia e pjesës së ngarkesës deri në 3.5 m

Ne ju rekomandojmë versionin:  CREWCAB


lf07-0509.460117.63.jpg

Ngarkesa të rënda

Nëse jeni duke transportuar një ngarkesë të rëndë, ju nevojiten:

 • kapaciteti i ngarkesës deri në 1000 kg
 • treguesi i ngarkesësi
 • „Loading Pack”i i përmirësuar me ndriçim LED dhe unaza të shumta në 10 të tilla për bllokimin e ngarkesave.
 • Kapaciteti i ngarkimit deri në 2 paleta Euro i

Ne ju rekomandojmë: : STANDARD PREMIUM VERSIONI 1000 kg


s02-b.460118.63.jpg

Nevojë për vëllim

Nëse jeni duke transportuar sende të mëdha, ju nevojiten:

 • Vëllimi deri në 3.9 m3
 • Gjatësia e ndarjes së ngarkesës deri në 2.15 m
 • Surround Rear Visioni
 • Treguesi i ngarkesësi

Ne ju rekomandojmë: LONG PREMIUM


peugeot-par-2018-019-fr.460119.63.jpg

Sipas kërkesës

Versioni PRO është gati për konfigurim për të përmbushur nevojat tuaja më specifike.


Zyrë e lëvizshme
Udhëtime të gjata
Terren i vështirë
Deri në 5 pasagjerë
Ngarkesa të rënda
Nevojë për vëllim
Sipas kërkesës

TEKNOLOGJI E RE

PEUGEOT i-COCKPIT®

lf26-2649.460120.27.jpg

TREGUESI I NGARKESËS

peugeot-par-2018-015-fr.460113.27.jpg

SURROUND REAR VISION

peugeot-par-2018-014-fr.460112.27.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®

Peugeot e re Partner shquhet për përdorimin e tij ekskluziv të PEUGEOT i-COCKPIT si e para në këtë segment që e përdor si pajisje standarte. Dizenjo moderne e kombinuar me një timon kompakt, panel dhe ekran me prekje 8 "i, ofron një menaxhim edhe më të lehtë dhe një udhetim të rehatshem, falë pozicionit ergonomik të sediljes së shoferit.

SURROUND REAR VISION

Bëhuni të parët që shijoni Surround Rear Visioni.
Kjo risi e bën drejtimin më të lehtë dhe më të sigurt dhe ju jep më shumë shikueshmëri. Kjo veçori mundëson që ekrani, i vendosur në qendër të pasqyrës së brendshme, duke përdorur të dy kamerati, monitoron rrethinat e automjetit tuaj, nëse dyert e pasme të automjetit janë pa dritare, ose automjeti ka një ndarje të plotë që pengon shikimin.

TREGUESI I NGARKESËS

PEUGEOT E RE PARTNER mund të pajiset me një tregues të ngarkesësi i cili është një risi në segmentin e automjeteve të lehta tregtare.
Me këtë karakteristikë inovative shoferi mund të informohet nëse tejkalohet pesha maksimale e lejuari, qoftë ajo pesha maksimale për secilin aks (e përparme dhe e pasme).

PEUGEOT E RE PARTNER: Gama e plotë

Automjete tregtare të sprovuara

MODELET PEUGEOT PARTNER TË TRANSFORMUARA

compo-transfo-mobile.460122.43.jpg

Oferta e automjeteve të transformuara përmban shumë sugjerime të dobishme dhe funksionale nga partnerët tanë të specializuar.

Kjo iniciative efikase u mundëson partnerëve tanë që të përshtatin automjetin sipas nevojave të secilit klient me kërkesa specifike.

Pavarësisht nëse jeni hidraulik, luleshitës, tregtar, etj., PEUGEOT E RE PARTNER ofron një zgjidhje që i përshtatet çdo profesioni.

PAJISJE SHTESË


*Konsumi dhe emetimi i CO2

Protokolli i matjes është në dispozicion në faqen e internetit të PSA Group, www.groupe-psa.com.