SISTEMI I FRENIMIT

SISTEMI I FRENIMIT

Sistemi i frenimit është pika më e rëndësishme e sigurisë së automjetit. Servisi i autorizuar Peugeot ju ofron të gjitha llojet e ferrotave dhe disqeve për një automjet të besueshëm në çdo kohë. Jepini sigurinë e duhur automjetit tuaj Peugeot duke zgjedhur cilësinë pranë servisit tonë. Për rezervime kontaktoni në numrin e telefonit 0696006060, ose na shkruani në adresën e-mail: recepsion@avel.com.al. Ju mirëpresim çdo dite nga ora 08:00 deri në 16:30 dhe ditën e Shtunë nga ora 08:00 deri në ora 13:00 në adresën: Autostrada Tiranë-Durrës Km.5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë.