Orari i punës

Adresa

AVEL Sh.p.k. – Tirana, Albania
Autostrada Tiranë-Durrës Km 5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë, Shqipëri.

Zyra e shitjes
+355 69 20 81 552 | blend.demneri@avel.com.al
+355 69 20 81 554 | erjon.alimerko@avel.com.al

Recepsioni i servisit
+355 69 60 06 060 | recepsion@avel.com.al

Servisi
+355 69 20 81 550 | adriatik.avdia@avel.com.al
+355 69 20 81 553 servisimekanik@avel.com.al


Poshta

Orari i punës

E Hënë – E Premte 08.00 – 16.30
E Shtunë 08.00-13.00

Servisi:
E Hënë – E Premte 08.00 – 16.30
Pushim 12.00 – 12.30
E Shtunë 08.00 – 13.00


Marketing
+355 68 60 62 822 | xhulian.xhumari@avel.com.al

Pjesët e këmbimit
+355 69 40 73 907 | petrit.kovaci@avel.com.al

Komplimentet dhe ankesat
+355 68 60 62 822| xhulian.xhumari@avel.com.al