PEUGEOT E RE 308 DHE 308 HYBRIDIMAZHI I RI I PEUGEOT

308 hatchback kompakt me motor me djegie të brendshme, ose hibrid.
Intensivisht joshëse, PEUGEOT 308 e re vjen magjepse me karakterin e saj të fuqishëm dhe dinamik. Për të shijuar çdo moment, përfitoni nga teknologjitë inovative dhe praktike të ofruara nga Peugeot i-Cockpit® i ri që përmirëson përvojën tuaj. Për komoditetin e drejtimit, duke ofruar kombinimin më të mirë të efikasitetit dhe performancës, zbuloni fuqinë e zgjedhjes i falë gamës së gjerë të motorëve hibridë me benzinë, naftë ose plug-in me autonomi deri në 60 kmi.DIZENJO

PROPORCIONE TË VEÇANTA

Silueta mahnitëse e PEUGEOT 308 e re duket dinamike nga çdo kënd. Linjat e saj të hijshme, atletike me përmasa të balancuara theksojnë karakterin e tij të fuqishëm:

 • Grila e veçantë vertikale dhe e madhe vazhdon me kofanon e gjatë.
 • Pjesa e pasme është unike dhe e fuqishme dhe aerodinamika e saj theksohet nga vija e pjerrët e çatisë. Është dukshëm më i madh, duke qëndruar fort mbi rrotat e tij.
 • Profili i spikatur dhe fluid zbulon pamjen e tij atletike.SHPIRT TEKNOLOGJIKi

PEUGEOT i-Cockpit® i ri është ergonomik dhe intuitiv, duke ofruar qasje të lehtë në të gjitha veçoritë e dizajnuara me kujdes për të transformuar kohën e udhëtimit në kohë cilësore.

 • Kontrolluesi i ri kompakt me opsionin e ngrohjes që bashkon të gjitha komandimeti
 • Ekrani i ri head-upi ose panel instrumentash holografik dixhital 3Di.
 • Ekran i ri me prekje intuitive dhe i personalizueshëm me shumë dritarei dhe tasta të reja virtuale i-togglesi.
 • Konsolë e re qendrore me më shumë hapësirë ​​ruajtëse.INFORMACIONE TEKNIKE

«Grip Control»
MOTORI PLUG-IN HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8, kombinon:

 • Motor PureTech 180 k,f (132 kW)i
 • Motor elektrik 81 kW
 • Transmision i ri automatik e-EAT8 me 8 raporte shpejtësie

HYBRID 180 e-EAT8, kombinon:

 • Motor PureTech 150 k.f. (110 kW)i
 • Motor elektrik 81 kW
 • Transmision i ri automatik e-EAT8 me 8 raporte shpejtësie

Bateria elektrike 12,4 kWh siguron autonomi 100% elektrike deri në 60 km WLTPi

«Night Vision»
AUTONOMIA DHE KARIKIMI

DERI 60 KM (WLTP) NE MODALITETIN ELEKTRIK

Autonomia e drejtimit e baterisë së re litium-jon PEUGEOT 308 HYBRID ju lejon të udhëtoni deri në 60 km në modalitetin elektrik sipas protokollit të certifikimit WLTPi (Procedura Botërore e Testimit për Automjetet e Lehta).

Ознака за полу-автономно возење
MОТОRI PURETECH DHE BLUEHDI

PEUGEOT 308 është E pajisur me gjeneratën e fundit të motorëve Euro 6i me emetime të ulëta CO2, të gjitha të pajisura me Stop & Start.

Motorë benzinei,me 3 cilindra 1.2L:

 • PureTech 110 k.f. S&S BVM6,
 • PureTech 130 k.f. S&S BVM6,
 • PureTech 130 k.f. S&S EAT8i.

Motorë naftëi, me 4 cilindra 1,5L:

 • BlueHdi 130 k.f. S&S BVM6,
 • BlueHdi 130 k.f. S&S EAT8i.
Ознака за функцијата «Grip Control»
MOTORI PLUG-IN HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8, kombinon:

 • Motor PureTech 180 k,f (132 kW)i
 • Motor elektrik 81 kW
 • Transmision i ri automatik e-EAT8 me 8 raporte shpejtësie

HYBRID 180 e-EAT8, kombinon:

 • Motor PureTech 150 k.f. (110 kW)i
 • Motor elektrik 81 kW
 • Transmision i ri automatik e-EAT8 me 8 raporte shpejtësie

Bateria elektrike 12,4 kWh siguron autonomi 100% elektrike deri në 60 km WLTPi

Ознака за функцијата «Night Vision»
AUTONOMIA DHE KARIKIMI

DERI 60 KM (WLTP) NE MODALITETIN ELEKTRIK

Autonomia e drejtimit e baterisë së re litium-jon PEUGEOT 308 HYBRID ju lejon të udhëtoni deri në 60 km në modalitetin elektrik sipas protokollit të certifikimit WLTPi (Procedura Botërore e Testimit për Automjetet e Lehta).

Ознака за полу-автономно возење
MОТОRI PURETECH DHE BLUEHDI

PEUGEOT 308 është E pajisur me gjeneratën e fundit të motorëve Euro 6i me emetime të ulëta CO2, të gjitha të pajisura me Stop & Start.

Motorë benzinei,me 3 cilindra 1.2L:

 • PureTech 110 k.f. S&S BVM6,
 • PureTech 130 k.f. S&S BVM6,
 • PureTech 130 k.f. S&S EAT8i.

Motorë naftëi, me 4 cilindra 1,5L:

 • BlueHdi 130 k.f. S&S BVM6,
 • BlueHdi 130 k.f. S&S EAT8i.

PAJISJE SHTESË