108

PEUGEOT 108 krenohet me pamjen e saj të hijshme dhe moderne dhe në të njëjtën kohë siguron ngarje të lehtë dhe të rehatshme në rrugët e qytetit. Kjo makinë kompakte vjen totalisht ndryshe nga pjesa tjetër e gamës. Pajisjet e tij të lidhura me internetin do të ndryshojnë jetën tuaj të përditshme.

DIZENJO

peugeot-108-2019-004-fr.529944.20.535533.20.jpg

SILUETË MODERNE

PEUGEOT 108 është një ndërthurje e modernitetit dhe elegancës. Pamja e saj e sofistikuar me linja dinamike dhe detaje të zgjedhura me kujdes, bie në sy me shikim të parë. Ajo përshtatet për të gjitha dëshirat tuaja me një përzgjedhje prej tetë ngjyrash, temave të personalizimit, serive speciale dhe cilësimeve të ndryshme të brendshme.

Në versionin 108 TOP shijoni pamjen e ofruar nga çatia ie zbuluar dhe të zbuloni qytetin në një mënyrë krejt ndryshe.

peugeot-108-2019-003-fr.529948.21.535529.21.jpg

THJESHT E BUKUR

Fenerët LED zbukurojnë më tej pamjen e saj moderne dhe të mrekullueshme. Dritat e pasme me funksionin e ndezjes në kthesa së bashku me dritat e mjegullës, krijojnë tre kthetra karakteristike të luanit që dalin nga trupi dhe plotësojnë pjesën e pasme të automjetit.

PËRSHTATSHMËRI

PEUGEOT 108 për çdo shije!

SERITË SPECIALE

NDËRLIDHJA

peugeot-108-2019-005-fr.529962.19.535535.19.jpg

EKRAN ME PREKJE
PEUGEOT 108 City Car ju prezanton me epokën e re teknologjike me një ekran me prekje 7" i i vendosur në qendër të kroskotit. Ai tregon të gjitha informacionet e nevojshme dhe të dobishme për drejtimin: navigim, tabelë kompjuteri, cilësimet e automjetit, radio, si dhe ofron teknologjinë Mirror Screen.

peugeot-108-2019-006-fr.529964.19.535539.19.jpg

MIRROR SCREEN
Falë teknologjisë Mirror Screen i , ekrani me prekje bëhet ekran për telefonin tuaj i. Do të gjeni menunë e zakonshme dhe do të menaxhoni telefonin dhe aplikacionet e tij direkt dhe lehtë përmes ekranit të prekjes.

KOMODITETI

KOMFORTE DHE KOMPAKTE

peugeot-108-2018-021-fr.404493.19.535511.19.jpg pc
peugeot-108-2019-016-fr.529966.19.535551.19.jpg 2

Brendësia e PEUGEOT 108 ofron hapësirë maksimale dhe shumë hapsira magazinimi për shoferët dhe pasagjerët. Hapësirë e zgjerueshme, kur palosni sediljen e pasme në 50/50 i, mund të arrijë nga 243 L i deri në 868 L. i

peugeot-108-s-s.531887.19.535565.19.jpg

PEUGEOT START & STOP
Hapja pa duar i ju lejon për të zhbllokuar derën pa përdorur çelësin dhe të ndizni makinën thjesht duke shtypur Start & Stop. Përshtatur në mënyrë të përsosur për drejtimin në qytet, sistemi Start & Stop (motori VTi 72 S&S BVM5) zvogëlon konsumin e karburantit, emetimet e grimcave dhe nivelet e zhurmës kur automjeti është i palëvizshëm.

peugeot-108-2019-007-fr.530090.19.535541.19.jpg

KONTROLLI AUTOMATIK I KLIMËS
Ka kontroll manual të klimës i për të bërë çdo udhëtim sa më të rehatshëm të jetë e mundur dhe kondicionimin automatik të ajrit të disponueshëm në gamën 108 të Koleksionit.

MOTORËT

EKONOMIKË DHE PERFORMANCË

peugeot-essence-2017-001-fr.405014.19.535567.19.jpg

PEUGEOT 108 ka një motor 3 cilindër VTi 72 S&S BVM5 i që është i fuqishëm dhe ekonomik. Ky motor benzine është kompakt dhe më i lehtë, ruan efikasitetin në drejtim të konsumit optimal të karburantit dhe fërkimit të zvogëluar.

TEKNOLOGJIA

NDIHMA DHE SIGURIA E DREJTUESIT

ACTIVE CITY BRAKE

Active City Brake i (FARC) është një pajisje për të aplikuar frenimin. Drejtimi deri të paktën 30 km / orë zvogëlon rrezikun e një përplasjeje, ose pasojat e një përplasjeje nëse shoferi nuk ndërhyn në kohë.

KAMERA E PASME

Kamera në pjesën e pasme i aktivizohet automatikisht kur automjeti lëviz mbrapa. Për siguri më të madhe dhe lehtësinë e drejtimit, i lejon shoferit të vizualizojë manovrimin në ekranin e madh me prekje

NDIHMA NË MALORE

Sistemi i asistencës i për fillimin e malores mban automjetin mobilizuar për një periudhë më të shkurtër kohore. Në këtë mënyrë shoferi ka kohë të lëvizë këmbën nga pedali i përshpejtuesit në pedalin e frenave.

peugeot-108-2019-010-fr.529968.63.535543.63.jpg

NJOHJA E SINJALISTIKËS

ACTIVE CITY BRAKE është e lidhur me sistemin e njohjes së sinjalistikave të trafikut: zbulon dhe automatikisht lexon paralajmërimet e kufirit të shpejtësisë dhe përfundimet e kufirit të shpejtësisë duke përdorur kamerën e vendosur në krye të xhamit të parë.

peugeot-108-2015-039-fr.405004.63.535505.63.jpg

SINJALIZIMI I KORSISË

Dalja nga korsia sinjalizohet ikur automjeti kalon korsinë kur ajo është me vija të pandërprera, ose të ndërprera në një shpejtësi prej 50 km / orë nëse treguesi i drejtimit nuk është aktivizuar. Paralajmërimet vizuale janë veçanërisht të dobishme në rast të përgjumjes i, ose humbjes së përqendrimit.

peugeot-108-2018-084-fr.405012.63.535525.63.jpg

PRESIONI I GOMAVE

Sistemi i sinjalizimit të presionit të gomës iinformon drejtuesit për presionin në të katër gomat. Informacioni transmetohet duke ndezur dritat në panelin e instrumentit, ose me një sinjal akustik.

ACTIVE CITY BRAKE
KAMERA E PASME
NDIHMA NË MALORE
NJOHJA E SINJALISTIKËS
SINJALIZIMI I KORSISË
PRESIONI I GOMAVE

GALERIA