KIT DISTRIBUTORI

KIT I DISTRIBUTORIT

BËNI NJË NDALESË DHE KUJDESUNI PËR AUTOMJETIN TUAJ

Në mënyrë që i gjithë sistemi të operojë në mënyrë perfekte, duhet që çdo funksion të kryhet në kohën e duhur. Këtë organizim e kryen "Rripi i Motorit". Ejani pranë servisit të autorizuar Peugeot dhe kontrolloni Kit të Distributorit duke i dhënë sigurinë e duhur automjetit tuaj. Për rezervime kontaktoni në nr. e telefonit 069 600 6060, ose na shkruani në adresen e-mail: recepsion@avel.com.al. Ju mirëpresim çdo ditë nga ora 08:00-16:30 dhe ditën e Shtunë ora 08:00-13:00.