SUV 3008

PEUGEOT SUV 3008

PEUGEOT 3008 SUV përfaqëson forcën dhe karakterin e saj. Me një dizenjo mbresëlënëse, ky SUV i veçantë kombinon qëndrueshmërinë me elegancën. Përjetoni emocionet që ju ofron platforma teknologjike në SUV 3008 ndërsa shijoni përvojën e përmirësuar të drejtimit.

Stil inspirues

media/showrooms/3008/peugeot_3008_galerie-8-1.68703.19.jpg
media/showrooms/3008/peugeot_3008_galerie-13-1.68709.19.jpg

Profil i fuqishëm i PEUGEOT 3008 SUV me grilën e saj horizontale të kromuar i dhe dritat FULL LED, plotësojnë pamjen e lëmuar qe rrezaton. Zbuloni linjat fluide dhe dinamike të makinës të theksuara nga detajet elegante të kromuara.

Me një dizenjo unike dhe të mprehtë, PEUGEOT 3008 SUV është edhe më mbresëlënës, në sajë të çatisë ngjyrë Diamant i zi i si dhe të pjesës së prapme në të cilën përfshihen dritat në formën e tre kthetrave.

Eksperiencë e përmirësuar e drejtimit

media/showrooms/3008/peugeot_3008_galerie-27-1.68714.19.jpg
media/showrooms/3008/peugeot_3008_galerie-28-1.68715.19.jpg

Drejtuesit kurrë nuk kanë përjetuar një aventurë të tillë hapësinore. Me PEUGEOT i-Cockpit® të saj spektakolare, PEUGEOT 3008 SUV ju fton të zbuloni një univers 100% dixhital. Ekran dixhital 8" i në lartësinë e syve, timon kompakt që përmban komanda të integruara dhe sistem i kontrollit elektronik të transmisionit automatik i, japin kombinimin perfekt për të rritur më tej eksperiencën tuaj në drejtimin e makinës.

Teknologji Inovative

peugeot_3008_galerie-9-1.68705.19.jpg
peugeot-3008-2016-304-fr.img.70011.19.jpg

Duhet të eksplorojmë botën, por edhe ta respektojmë atë duke përdorur teknologji efikase për mjedisin. Me shasi të lehta, motorët PureTech, BlueHDi dhe transmision automatik EAT8, do të thotë se PEUGEOT 3008 SUV është ndër më eficientët* në segmentin e vet.

* Në përputhje me standardet e BE
Konsumi brenda qytetit (L / 100 km): 4.2 deri 7.3 - emetimi CO2 (g / km): 110 deri 174
Konsumi jashtë qytetit (L / 100 km): 3.5 deri 5.1 - emetimi CO2 (g / km): 92 deri 116
Konsumi i kombinuar (L / 100 km): 3.8 deri 6.0 - emetimi CO2 (g / km): 100 deri 136

Bukuria në çdo detaj