САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

SUV 3008 HYBRID

PEUGEOT 3008 SUV HYBRID kombinon fuqinë dhe përsosjen me teknologjinë në makinë që kontribuon në një përvojë unike të drejtimit. Dy motorët e tij HYBRID 225 kf FWDi dhe HYBRID4 300 КF AWDi, duke kombinuar djegien e brendshme dhe energjinë elektrike, janë efikase dhe dinamike. Modaliteti 100% elektrik do t'ju lejojë të përjetoni emocione të forta gjatë udhëtimit.

PËRPARËSITË

KARIKIMI I BATERISË HYBRID: DREJTIM FLEKSIBËL

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

Deri në 59 km
autonomi (WLTP)

Kënaqësi në drejtim

Me modulin plug-in hibrid, zgjidhni mënyrën e drejtimit: me djegie të brendshme, ose elektrike. Në modalitetin elektrik, zbuloni ndjesi të reja:

 • Deri në 59 km (WLTPi) në mënyrë elektrike
 • Drejtim i qetë, më pak dridhje
 • Përshpejtim i fuqishëm falë shtytjes së motorit
 • Motor silencioz

Deri në 300 kf
dhe makinë me 4x4

Kurse

Kursime dhe përfitime të shumta:

 • Kursimet mesatare të vlerësuara në 40%i,
 • Subvencionet për blerjen e një automjeti (në varësi të vendit)
 • Përdorimi i modalitetit elektrik
 • Ul kostot e mirëmbajtjes

0 g
emetime CO2 në lëvizje elektrike

Thjeshtësia

Karakteristikat e dizajnuara për ju:

 • Karikim i thjeshtë dhe intuitiv në 7 orëi
 • Karikimi i plotë është i mundur në më pak se 2 orëi
 • Informacion për lëvizjen në kohë reale
 • Telekomandë me aplikacionin MyPeugeot
 • Shërbimi Free2Movei për ta bërë jetën tuaj të përditshme më të lehtë.

DIZENJO

EPOKA E RE E MODERNITETIT

SUV-i i ri PEUGEOT 3008 HYBRID tregon një dizenjo të fuqishme falë pjesës së përparme të re të zbukuruar me dritat e përparme Full LEDi dhe SDLi. Stili i tij i mrekullueshëm, ekuilibri i përsosur midis fuqisë dhe rrjedhshmërisë, tejkalon kodet e vendosura të SUV-ve.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID – HYBRID4

Etiketat HYBRID

HYBRIDi ose HYBRID4,ishenjat që zbukurojnë anët e SUV-it të ri PEUGEOT 3008, theksojnë në mënyrë delikate se ato i përkasin gamës inovative teknologjike hibride plug-in.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

DETAJE TË DALLUESHME

Detaje të tilla si disqet e shkëlqyeshmetë aluminit 19" San Franciskoi harqet e gjera të rrotave dhe pragjet e forta të dyerve janë qartë në përputhje me atributet e fuqishme dhe të sigurta të SUV-ve.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

Sedilje ekskluzive Alcantara®

Pjesa e brendshme e PEUGEOT 3008 SUV plug-in hibrid vjen me materiale ekskluzivei në mid-TEP Mistral / Alcantara® Greval me qepje Aikinite.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

i-Cockpit® i përshtatur për ngarje hibride plug-in

PEUGEOT i-Cockpit® i përditësuar i hibridit të ri PEUGEOT 3008 SUV plug-in ofron një përvojë ngacmuese dhe intuitive të drejtimit në baza ditore. Për një kontroll dhe lehtësi më të madhe, paneli dixhital i instrumenteve dhe ekrani me prekje 10" janë përshtatur përsosmërisht.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

Paneli dixhital i instrumenteve

Në çdo kohë, paneli dixhital i instrumenteve me ekran me cilësi të lartë siguron informacion mbi:

 • Mënyrat e drejtimit: elektrike, sportive, hibride, 4WDi
 • Niveli i gamës elektrike të drejtimit
 • Niveli i gamës së karburantit
 • Informacioni i përdorimit të energjisë përmes njehsorit të energjisë: CHARGEi, ECOi dhe POWERi.
SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

Ekran me prekje 10"

Mund të programoni karikimin e baterisë përmes ekranit me prekje 10 "i i cili ju jep akses në funksionet e konfigurimit dhe informacionin e drejtimit të hibridit të ri PEUGEOT 3008 SUV plug-in:

 • Lëvizjet e energjisë që ilustrojnë funksionimin e sistemit hibrid
 • Statistikat mbi konsumin e energjisë elektrike dhe karburantit
 • Vendndodhja e stacioneve të karikimit dhe distanca e tyre aktualei
 • Konfigurimi i karikimit
 • Aktivizimi i funksionit e-Save
 • Rregullimi i temperaturës në dhomën e pasagjerëve


TEKNOLOGJIA

PLUG-IN HYBRID

/image/14/9/peugeot-hybrid-2018-011-fr.737149.jpg

Motori Hybrid Plug-in

Për një përvojë më të fuqishme, SUV-i i ri PEUGEOT 3008 është i disponueshëm në versionin HYBRID4 300 e-EAT8 AWDi (makinë me katër rrota aktive) dhe HYBRID 225 e-EAT8 FWD (makinë me dy rrota aktive)i.

Kombinon:

- Motor benzine PureTech me 147 kW / 200 kf për HYBRID4i dhe një motor 132 kW / 180 kf për HYBRID i.

- Motor 81 kW përpara në HYBRID dhe HYBRID4 dhe motori i dytë 83 kW mbrapa në HYBRID4.

/image/15/0/peugeot-3008phev-hy4-2018-017-fr.737150.jpg

Bateri litium-ion (240-400 V)

Autonomia në modalitetin 100% elektrik është 59 km WLTPi (69 km NEDCi) për HYBRID4 dhe 56 km / orë WLTP (65 km NEDCi) për 3008 SUV HYBRID.

- Kapaciteti është 13.2 kWh.

Bateria ka një garanci 8-vjeçare, ose 160,000 km për 70% të kapacitetit të saj të karikimit.

Funksioni "e-SAVE" lejon shoferin të kursejë pjesën tjetër të energjisë elektrikei për ta përdorur atë sipas dëshirës gjatë udhëtimeve të tij. Ky funksion është i dobishëm në zonat me lëvizje të kufizuar.

AUTONOMIA DHE KARIKIMI

AUTONOMI DERI NË 59 km NË MODALITETIN ELEKTRIK

Autonimia e baterisë litium-ion të PEUGEOT 3008 SUV HYBRID ju lejon të udhëtoni deri në 59 km në gjendje elektrike sipas protokollit të certifikimit WLTPi (Procedurat e provës në të gjithë botën për automjetet e lehta). Protokolli WLTP u jep përdoruesve një vizion më të saktë dhe realist të vlerave të autonomisë së drejtimit sipas përdorimit aktual të automjetit.

Faktorët kryesorë që ndikojnë në autonominë në modalitetin elektrik

PEUGEOT 3008 HYBRID
SHPEJTËSIA

Rregullimi i shpejtësisë në autostradë dhe rrugë të shpejta ndihmon në ruajtjen e autonomisë së mbetur të lëvizjes.

PEUGEOT 3008 HYBRID
STILI I DREJTIMIT

Kufizimi i përshpejtimit të fortë dhe frenimi i vonuar ndihmon në ruajtjen e autonomisë së mbetur të lëvizjes.

PEUGEOT 3008 HYBRID
TEMPERATURA

Aktivizimi i kondicionerit, ose ngrohja gjatë lëvizjes ndikon në autonominë e mbetur të lëvizjes

PEUGEOT 3008 HYBRID
NGARKESA

Numri i udhëtarëve, ose sasia e bagazheve mund të ndikojë në autonominë e mbetur.

PEUGEOT 3008 HYBRID
SHPEJTËSIA

Rregullimi i shpejtësisë në autostradë dhe rrugë të shpejta ndihmon në ruajtjen e autonomisë së mbetur të lëvizjes.

PEUGEOT 3008 HYBRID
STILI I DREJTIMIT

Kufizimi i përshpejtimit të fortë dhe frenimi i vonuar ndihmon në ruajtjen e autonomisë së mbetur të lëvizjes.

PEUGEOT 3008 HYBRID
TEMPERATURA

Aktivizimi i kondicionerit, ose ngrohja gjatë lëvizjes ndikon në autonominë e mbetur të lëvizjes

PEUGEOT 3008 HYBRID
NGARKESA

Numri i udhëtarëve, ose sasia e bagazheve mund të ndikojë në autonominë e mbetur.

ZGJIDHJE TË LEHTA DHE TË SHPEJTA

Për të përfituar plotësisht nga PEUGEOT 3008 SUV HYBRID, me të gjitha përfitimet e drejtimit të plotë elektrik dhe konsumit të reduktuar të karburantit dhe emetimeve të CO2, rekomandohet që të rimbushni baterinë tuaj rregullisht.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

Në shtëpi, ose punë


Ju mund ta karikoni plotësisht baterinë e SUV HYBRID të ri PEUGEOT 3008:

- nëpërmjet përdorimit të prizës standarde (8 A, 220 V) për 7 orë;
- duke përdorur një prizë Green'up® për karikim të shpejtë (14 A, 220 V) për 4 orë.

Ju gjithashtu mund të karikoni shpejt dhe me siguri PEUGEOT 3008 HYBRID me kutinë e karikimit.
Duhen vetëm 1 orë e 45 minuta për të karikuar plotësisht me një kuti karikimi 7.4 kW. i

Нов SUV PEUGEOT 3008 HYBRID

Karikimi në një stacion publik

Një rrjet i gjerë prej më shumë se 185,000 stacionesh publike është i disponueshëm në të gjithë Evropën për të karikuar automjetin tuaj hybrid.i.
PEUGEOT ju fton të regjistroheni në ofertën Charge My Car nga shërbimet Free2Move duke përdorur aplikacionin celular, i cili do të lehtësojë qasjen tuaj në një rrjet të madh stacionesh publike të karikimit.
Me Charge My Car dhe një kartë pagese, ju mund të hyni lehtësisht në rrjetin e mbi 140,000 stacioneve të karikimit në Evropë.

MËNYRA E DREJTIMIT

PLUG-IN HYBRID - SHËRBIMET SPECIFIKE

PAVARËSI E JASHTËZAKONSHME

Falë shërbimeve të ofruara nga MYPEUGEOT® dhe Free2Move Services, gëzoni pavarësi më të madhe se kurrë kur bëhet fjalë për drejtimin e automjetit tuaj hybrid.

НSUV PEUGEOT 3008 HYBRID

e-KONTROLL NË DISTANCË


Kontrolloni dhe planifikoni karikimin direkt nga smartphone juaj. Ju gjithashtu mund të kontrolloni temperaturën në makinë.

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID - Charge My Car со Free2Move

CHARGE MY CAR ME SHËRBIMET FREE2MOVE


Përfitoni një zgjidhje të thjeshtë për të hyrë në terminalet e karikimit publik përmes Charge My Cari nga shërbimet Free2Move.

GALERIA