Peugeot Rifter

cover.jpg

PEUGEOT Rifter i ri ka një dizenjo të fuqishme dhe mbresëlënëse. Brendësia e saj moderne, pajisjet teknologjike dhe modulariteti, është kombinimi perfekt për të përjetuar një eksperiencë të jashtëzakonshme.

NGA NIVELI ALLURE I EKSPERIENCËS, TEK FORCA UNIKE

peugeot-rifter-2018-128-fr.433433.20.jpg

KRIJUAR ME NJË STIL PËR RRUGË URBANE DHE JASHTË QYTETIT

Pa asnjë kompromis në dizenjo. Peugeot Rifter i ri përfaqëson elegancën, qëndrueshmërinë, gatishmërinë dhe fuqinë, të gjitha të kompozuara në një automjet. Me pjesën ballore të shkurtër dhe të lartë, si dhe me një fushë-pamje të përmirësuar, Peugeot Rifter i ri është përshtatur për të gjitha llojet e rrugëve. Fenerët dhe grila vertikale theksojnë siluetën e saj të mrekullueshme, kompakte dhe dinamike.

peugeot-rifter-2018-084-fr.433444.21.jpg

DIZENJO E PËRKRYER

Peugeot Rifter i ri është një pasues krenar i modelit të vjetër. Me frontin dallues që kishte disa modele të mëparshme të Peugeot dhe dritat e pasme mbresëlënëse, Peugeot Rifter i ri shihet si një ikonë e re e markës. Versioni GT Line e tregon më së miri këtë koncept me kombinimin perfekt të dizenjos moderne dhe të elegancës.

PEUGEOT i-COCKPIT

PEUGEOT i-COCKPIT®, ju fton në eksperienca të reja

Me PEUGEOT i-Cockpit®, do të zbuloni eksperica më intuitive me timonin kompakt dhe me ekranin me prekje 8" i. Mbani kontrollin e automjetit në pozicion të rehatshëm me anë të Advance Grip Control i cili përmirëson mënyrën e drejtimit.

MOTORI RIFTER

Akoma më shumë kënaqësi në drejtimin e saj. PEUGEOT Rifter i ri ka një konsum të ulët të karburantit, në sajë të motorëve novatorë me naftë dhe benzinë, si dhe transmisionit të ri automatik me tetë raporte shpejtësie EAT8.

ZGJIDHJE E ZGJUAR PËR BAGAZHET TUAJA

PRAKTIKE DHE ME SHUMË HAPËSIRË

PEUGEOT RIFTER i ri përshtatet për çdo dëshirë tuajën. Derë me dritare që hapet i, opsion për 5, ose 7 vende i dhe 3 vende individuale në pjesën e pasme i që me sistemin Magic Flat i paloset në dysheme, hapsire bagazhesh me vëllim rreth 775 litrai deri 3.500 i litra i , tavani Zenith® i me hapësirë të madhe për ruajtjen e sendeve, janë elementë që janë pjesë përbërëse e modularitetit të zgjuar të PEUGEOT Rifter të ri për kënaqësi edhe më të madhe gjatë udhëtimeve.

peugeot-rifter-1802styp030.433439.19.jpg

PËR NJË UDHËTIM RELAKSUES

Inovacion në kabinën e pasagjerëve. Me navigim 3D, Mirror Screen i dhe Peugeot Connect, Peugeot Rifter i ri vjen i pajisur me një sistem të gjerë ndërlidhjeje. Përdor sistemin e ndihmës për një drejtim më të sigurt.

GALERIA