PEUGEOT E RE PARTNER

partner.jpg

Nevojat themelore të blerësve profesionistë plotësohen mjaft mirë me PEUGEOT PARTNER, i cili siguron funksionalitet maksimal dhe siguri të plotë.

AUTOMJETE PËR PROFESIONISTË

DIMENSIONE SIPAS NEVOJAVE TUAJA

peugeot-par-2018-032-fr-bis.460126.43.jpg

Automjeti është projektuar në mënyrë të përkryer me një gjatësi prej 4.40m në STANDARD, versioni që garanton një hapësirë optimale ngarkesash prej 1.81 m. Kjo gjatësi lejon 2 paleta euro me vëllim që varion nga 3.30 m3 në 3.80 m3 në varësi të versionit.

Kapaciteti i ngarkesës mund të rritet edhe më tej me versionin LONG 4.75 m (+ 35 cm). Ka një gjatësi optimale të ngarkesës prej 2.16 m dhe një vëllim midis 3.90 m3 dhe 4.40 m3.

Pjesa e përparme e PEUGEOT PARTNER përdor platformën modulare EMP2 e cila është baza për modelet më të fundit të markës. Kjo platformë lejon një rreze më të vogël kthimi për një manovrim më të lehtë: diametri i ndërmjet bazamenteve në versionin STANDARD është vetëm 10.82 m dhe në versionin LONG është 11.43 m.

Vëllimi i ngarkesës nga 650 kg deri 1000 kg është më i miri në segment në versionin standart dhe 950 kg në versionin e gjatë.

Zgjidhni "Loading Pack"i me ndriçim LED në pjesën e ngarkesës me 4 unaza shtesë të fiksimit.

Metoda e përdorimit: duhet të përdoret një rrjetë në pjesën e ngarkesës për të parandaluar çdo lëvizje të sendeve në drejtim të shoferit.

MODULARITETI

E GJITHË CILESIA NË BORD

PEUGEOT PARTNER I RI mund të pajiset me një sedilje modulare Multiflexi. Kjo pajisje ju lejon për të patur një dysheme të sheshtë, vëllim ngarkesash të rritur me 500 litra dhe një gjatësi ngarkese që mund të arrijë 3 m në versionin STANDARD dhe madje 3.41 m në versionin LONG, duke ruajtur kapacitetin e transportit të 2 personave falë sediljes anësore që mund të lëvizet.
Ergonomia e sediljeve anësore ju lejon të transportoni dhe ngarkesa të larta.

Vendet për mbajtjet e sendeve janë krijuar për një larmi qëllimesh. Ato janë lehtësisht të arritshme dhe të shpërndara me zgjuarsi në të gjithë kabinën, siç janë: tek bagazhi, hapësira e tavanit, poshtë dhe sipër dorezave të dyerve. Hapësira mund të përdoret si një ftohës idhe lejon, nëse është e nevojshme, vendosjen e një kompjuteri 15 " dhe përdorimin e një karikuesi 220 V.

Për të fiksuar ngarkesën, ekzistojnë 6 unaza që janë pajisje standarde dhe 4 unaza të tjera mund të shtohen në lartësi të mesme. Ndriçimi i ndarjes së ngarkesës është përmirësuar me 6 LED të disponueshëm si opsion "Loading Pack".

Qasja bëhet përmes dyerve rrëshqitëse anësore i dhe dyerve të pasme (2/3 - 1/3) me hapje 180° (ose dyer me përmasa sipas nevojës).