PEUGEOT E RE PARTNER

partner.jpg

PEUGEOT PARTNER, një automjet tregtar për t'ju ndihmuar në punën tuaj të përditshme. Vëmendje e veçantë i kushtohet modelimit, komoditetit dhe lehtësisë së përdorimit. PEUGEOT E RE PARTNER është krijuar për profesionistë që duan të provojnë një eksperiencë të re drejtimi.

PARTNERI JUAJ I VËRTETË I BIZNESIT

PEUGEOT E RE PARTNER vjen me një grilë vertikale të fortë dhe fenerë të dizajnuar mirë. Permasat janë të balancuara në mënyrë të përkryer me një kofano të shkurtër dhe horizontale, profil i lartë dhe me fund të prerë.
Për ata që kalojnë shumë orë në makinën e tyre, iu kushtua vëmendje e veçantë rehatisë akustike.

PEUGEOT i-COCKPIT®

PËR HERË TË PARË NË NJË AUTOMJET TREGTAR

Kur hyni në Peugeot Partner, vëmendja juaj tërhiqet nga paneli i instrumenteve dhe PEUGEOT i-Cockpit®. Gjithçka është e aksesueshme lehtësisht, shoferi mbetet i përqëndruar në ngarjen dinamike dhe intuitive falë timonit kompakt. Informacioni bazë i drejtimit është në fushën e shikimit të shoferit dhe mund të lexohet pa pasur nevojë të hiqni sytë nga rruga. Ekrani me prekje prej 8”i, i vendosur në mes të kroskotit, ofron qasje të drejtpërdrejtë në funksionet themelore: radio, navigim, të dhenat e automjetit, telefoni.

SEDILJET MULTIFLEX

PËR NJË CILËSI MË TË MIRË NË BORD

PEUGEOT PARTNER mund të pajiset me një sedilje Multiflexi. Kjo pajisje u mundëson 3 pasagjerëve përpara të ulen të qetë në mënyrë që të transportohen ekipet, ose ngarkesat duke optimizuar edhe kohën e transportit. Hapësira është më e madhe falë mungesës së një leve freni manual..

Automjeti juaj është gjithashtu një zyrë portative falë një tryeze e cila është e vendosur nën sediljen e mesit të vendeve para e cila është e palosshme. Pajisja mund të rrotullohet drejt shoferit, ose pasagjerit të përparëm dhe shërben si kapak për zonën e depozitimit nën sedilje.

Zonat e mbajtjes së objekteve janë krijuar për një larmi qëllimesh. Ato janë lehtësisht të arritshme dhe janë shpërndarë me zgjuarsi në të gjithë kabinën, siç janë: ndarja e bagazhit, hapësira e tavanit, ndarja poshtë dorezave tek dera e pasagjereve përpara. Hapësira mund të përdoret si një ftohës i dhe lejon, nëse është e nevojshme, vendosjen e një kompjuteri 15 " duke përdorur dhe një karikues 220V

MUNDËSITË PËR PËRSHTATJE NË PËRPUTHJE ME MUNDËSITË TUAJA

Përveç opsioneve të zakonshme , PEUGEOT PARTNER i ri ofron, për herë të parë, "versione speciale", të përshtatura për nevoja specifike.
Versioni GRIP është projektuar për terrene më të rënda, për mbajtjen e ngarkesave të rënda dhe të gjata dhe për akomodimin e qetë deri në 3 pasagjerë.
Versioni ASPHALT ka për synim shoferët që kalojnë orë të gjata pas timonit dhe kanë nevojë për rehati dhe siguri.
Me këto versione ju keni më shumë mundësi për t'u përshtatur me nevojat tuaja specifike.
Ju gjithashtu mund të zgjidhni verzionin CREWCAB, që mund të akomodojë deri në 5 persona përfshirë dhe ngarkesën.

PEUGEOT PARTNET ASPHALT

PËR DESTINACIONE TË GJATA

REHATI, KOMFORT DHE SIGURI

Versioni ASPHALT është i destinuar për shoferët që kalojnë orë të gjata pas timonit dhe të cilët kanë nevojë për rehati dhe siguri. Ky version ka:

 • Izolim të përmirësuar të zërit për akustikë më të mirë
 • Vende të rehatshme
 • Surround Rear Visioni
 • Frena elektrike për parkim
 • Navigim 3D me komanda zanore me Peugeot Connect SOS & Assist
 • Cruise Controll dhe Limitator shpejtësie
 • Sensor shiu dhe ndriçimi
 • Kondicionim manual

PEUGEOT PARTNER GRIP

PËR ATA TË CILËT HASIN VËSHTIRËSI NË PUNËN E PËRDITSHME

QËNDRUESHMËRI, HAPËSIRË DHE PËR KUSHTE TË KËQIJA RRUGE

Versioni GRIP është projektuar për terrene më të veshtira, për mbajtjen e ngarkesave të rënda dhe të gjata dhe për akomodimin e qetë deri në 3 pasagjerë.

Përveç fuqisë, ky version ka:

 • Lartësi të përmirësuar nga toka
 • Rrota të mëdha për baltë dhe borë
 • Advance Grip Control
 • 3 vende përpara
 • Mbrojtja me PVC nga pjesa e ngarkesës
 • Kapacitet ngarkese të rritur deri në 1000kg në versionin standard
 • Ndriçimi i përmirësuar me LED në pjesën e ngarkesës
 • Gomë rezervë

PEUGEOT E RE PARTNER CREWCAB

PËR TRANSPORT DERI NË 5 PASAGJERË

MODULARITET DHE KOMFORT

Ju gjithashtu mund të zgjidhni PEUGEOT PARTNER në versionin CREWCAB të disponueshëm për herë të parë në versionin LONG. Sedilja e rreshtit të dytë është imituar nga PEUGEOT Rifter për të krijuar hapësirë për pasagjeret, gjë që është mjaft e bollshme. Vendet e radhës së dytë, si dhe sedilja e pasagjerëve përpara, palosen për të liruar vend për ngarkesa më të mëdha.

CREWCAB ju siguron konfigurimin e mëposhtëm:

 • Transporti i 5 pasagjerëve me gjatësi ngarkese deri në 1,45 m dhe kapacitet ngarkese 1,8 m3.
 • Transporti i 4 pasagjerëve me gjatësi ngarkese deri 2.22 m dhe kapacitet ngarkese 1.8 m3
 • Transporti i 2 pasagjerëve me gjatësi ngarkese deri në 2.00 m dhe kapacitet ngarkese 3.5 m3
 • Transporti i 1 pasagjeri me gjatësi ngarkese deri në 3.44 m dhe kapacitet ngarkese 4 m3

Ky version siguron kapacitetin e ngarkesës prej 850 kg dhe është në dispozicion me "Building Pack" i si një pajisje shtesë.