SUV 3008

SUV 3008

Navigimi në brendësi

Pannellum

Fuqi dhe elegancë

PEUGEOT 3008 SUV menjëherë të jep një ndjenjë harmonie me përmasat e saj të balancuara. Frymëzohuni nga pamja e saj e fuqishme dhe zgjidhni një nga opsionet e mëposhtme:
- Grilë frigoriferike me detaje të kromuara, të rrethuara nga dritat halogjene të freskëta dhe të ndritshme
- Grilë horizontale me kombinim me dritat FULL LEDi për një pamje të hijshme dhe mashkullore

Pamja e fuqishme e PEUGEOT 3008 SUV vazhdon me detajet elegante të kromuara ime çelik inoks që theksojnë linjat e saj fluide dhe dinamike.

Dizenjo e veçantë

peugeot 3008 suv
peugeot_3008_galerie-11-1.68795.jpg

PEUGEOT 3008 SUV karakterizohet nga një dizenjo unike dhe të mprehtë. Pjesa e prapme e makinës zgjeron më tej këtë dizenjo inovative, me ngjyrë Black Diamond i të zezë të shndritshme që përfshin dhe projektimin e tre kthetrave të PEUGEOT duke përdorur dritat LED.

Bukuri tërheqëse që bie në sy

peugeot_3008_galerie-23-11.68804.jpg
peugeot_3008_galerie-19-11.68805.jpg

Kur jeni në PEUGEOT 3008 SUV, vëmendja juaj tërhiqet menjëherë nga kroskoti i veçantë futuristik. Zbuloni versionin më të fundit të PEUGOET i-Cockpit® së bashku me risitë e teknologjisë së lartë. Timoni është kompakt dhe ekrani me prekje me madhësi 8" i i ngjan një tableti të instaluar në qendër të kroskotit. Ekrani dixhital 12.3" mund të konfigurohet plotësisht dhe të personalizohet, duke vendosur gjithçka që shoferi dëshiron të ketë në fushën e tij të pamjes.

PEUGEOT i-Cockpit® gjithashtu përmban tastieren e pianos në formë Tipko i me 6 taste duke lejuar qasje të drejtpërdrejtë dhe të vazhdueshme në funksionet kryesore të kontrollit: radio, klima, navigim, parametrat e automjeteve, aplikacionet telefonike dhe celulare.

i-COCKPIT® AMPLIFY

peugeot_3008_galerie-28-1.68803.jpg
peugeot_3008_galerie-2-1.68785.jpg
peugeot_3008_galerie-2-1.68785.jpg

Vetëm relaksohuni, për ju kujdeset i-Cockpit® Amplify i për të gjitha nevojat shqisore. Tani mund të ndryshoni atmosferën i në makinë sipas gjendjes suaj dhe llojit të udhëtimit: përzgjedhje delikate e aromave i të zhvilluara nga ekspertë të njohur ndërkombëtar të parfumeve Scentys dhe Antoine Lie; ndriçim ambjenti me intensitete të ndryshme i; ngjyrimin e ekranit sipas dëshirës; përshtatjen e komfortit të sediljeve me masazh të shumëfishtë, ndërkohë që jeni duke shijuar dritën e bukur natyrore nga dritarja e madhe panoramike. I-Cockpit® Amplify ofron përvojë ndjesore, më intensive kur kombinohet me paketën Sport i.

Paketat SPORT të drejtuesit

peugeot_3008_layout4-1.68741.jpg

i-Cockpit® Amplify i lejon të shijoni karakteristikat e pabesueshme shtesë të Paketës Sport për drejtuesin, i cili bën konfigurimet e mëposhtme:
- Aktivizim më të fuqishëm dhe më të ndjeshëm të timonit
- Pedale më e fortë e përshpejtuesit
- Rritja e shpejtësise së motorit dhe transmisionit
- Rritja e përvojës sportive dhe zhurmë e zgjatur e motorit (nëpërmjet përforcuesit dixhital që përmirëson zhurmën brenda në kabinë)
- Shfaqja e ngjyrave nga ekranë të ndryshëm

Vëmendje tek detajet

Vëmendje tek detajet
Vëmendje tek detajet 2
Vëmendje tek detajet 3

Të gjitha materialet bashkëkohore janë të zgjedhura me kujdes, si lëkura i, detajet e tjera të tekstilit, apo dhe elementë të kromuar. Brendësia luksoze dhe moderne e PEUGEOT 3008 SUV ju lejon të udhëtoni në luks dhe stil.

Sistem i moduluar

Sistem i moduluar 1
Sistem i moduluar 2
Sistem i moduluar 3

Mbështetëset e ndara me 2/3 dhe 1/3, kanë opsionin e "dyshemesë së sheshtë" për të optimizuar ngarkesën në një dysheme të sheshtë, në mënyrë që të krijoni një hapësirë të brendshme që i përshtatet nevojave tuaja. Pjesa rrëshqitëse e rrafshët, ka dy opsione, për bagazhet e zakonshme, apo edhe për objekte të gjata duke palosur një vend të pasagjerit përpara.

Disqet

Disqet e disponueshme në të gjithë gamën janë: disqe 17 " Miami dhe disqe 17" deri në 19 " me një, ose dy ngjyra në formë diamanti.