SUV 3008

SUV 3008

Dimensionet

  • Dimensionet

    Dimensionet

  • Dimensionet

    Dimensionet

  • Dimensionet

    Dimensionet

Motorët

МОТОR 1

Teknologjia PureTech

Motorët me benzinë Euro 6 i me tre cilindra PureTech në PEUGEOT 3008 SUV kanë rritur efikasitetin e karburantit për shkak të peshës së zvogëluar dhe të dimensioneve kompakte. Ato ofrojnë eksperiencë unike të drejtimit dhe performancë të lartë pa kompromentuar sigurinë dhe stabilitetin. Modeli 1.2 L PureTech 130 kf S & S, u cilësua si Motori më i Mirë i vitit 2016 në kategorinë e tij dhe arriti nivelin e emetimit të CO2 për vetëm 115 g / km. Ky motor kombinohet me kutinë e shpejtësisë EAT8.

МОТОR 2

Teknologjia BlueHDi

Motorët me naftë Euro 6 i BlueHDi në PEUGEOT 3008 SUV kombinojnë performancën e lartë me nivele të ulëta të emetimit. Motorët BlueHDi mund të reduktojnë konsumin e karburantit dhe emetimin e CO2 mes 100 dhe 121 g / km, zvogëlojnë NOx (oksid azoti) në 90% dhe heqin grimcat e dëmshme deri në 99.9% vetëm duke kombinuar teknologjinë SCR (Kataliti i Reduktimit selektiv) me FAP (Filtri i Karburantit të Diesel).

Kutia e raporteve automatike EAT8

EAT6 АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ 1
Kutia e raporteve automatike  EAT6 2

PEUGEOT 3008 SUV ka zgjeruar gamën e motorëve dhe tani karakterizohet nga një inovacion dhe efikasitet i EAT8 (Transmision automatik efiçient me 8 raporte). Ky gjenerim i transmisionit automatik është i disponueshëm në motorët 1.2 L PureTech 130 kf, 1.5 L THP 165 kf, si dhe 1.5 L BlueHDi 130 kf dhe 180 kf 2.0 L BlueHDi, për t'u ofruar atyre një përvojë unike lëvizëse.
Ajo përmban:
- Teknologjinë 'Quick Shift': për ndryshime më të shpejta dhe të qeta në raporte, si dhe drejtim optimal;
- Kontroll elektrik të impulsit;
- Modaliteti i Sportit për performancë edhe më të mirë.

Platforma EMP2

Platforma EMP2

Falë platformës EMP2 dhe cilësive të saj dinamike të njohura, PEUGEOT 3008 arrin një ekuilibër të pashembullt e të përsosur në segmentin C të SUV midis rehatisë dhe menaxhimit të rrugëve,. Platforma EMP2 gjithashtu i siguron PEUGEOT 3008 SUV një manovrim më të lehtë gjatë kthesave.