PEUGEOT e re PARTNER: Furgoni ndërkombëtar i vitit 2019


PEUGEOT e re PARTNER: Furgoni ndërkombëtar i vitit 2019

PEUGEOT e re PARTNER: Furgoni ndërkombëtar i vitit 2019

PEUGEOT e re PARTNER: Furgoni ndërkombëtar i vitit 2019 PEUGEOT e re PARTNER zgjidhet Furgoni ndërkombëtar për vitin 2019, çmim që njeh përkushtimin e ekipeve të PEUGEOT në një projekt që është në qendër të strategjisë së zhvillimit të markës dhe që i jepet për të pestën herë që kur trofeu u krijua në vitin 1992. Dy inovacione të mëdha tërhoqën vëmendjen: Treguesi i mbingarkesës për ngarkim të sigurt dhe Surround Rear Vision që ofron vizion me kamera. PEUGEOT PARTNER aplikon për herë të parë në këtë segment PEUGEOT i-Cockpit®, duke ofruar një eksperiencë të re drejtimi për produktivitet akoma më të mirë. Çdo profesionist do të jetë në gjendje të krijojë konfigurimin e vet që do t'i lejojë ata të punojnë në mënyrë efektive, duke përfshirë versionin Grip për të përmbushur nevojën për shërbime të forta në të gjitha rrethanat, ose versionin Asphalt për ata që shpenzojnë shumë kohë në automjetin e tyre. PEUGEOT e re PARTNER e forcon ambicjen akoma më tej për të zotëruar të pamundurën.