PEUGEOT 508: MAKINA MË E BUKUR E VITIT 2018


PEUGEOT 508: MAKINA MË E BUKUR E VITIT 2018

Peugeot mori dy çmime në Festivalin e 34-të Ndërkombëtar të Automobilave të mbajtur më 29 janar 2019 në Hotel des Invalides në Paris.
Peugeot 508 i ri fitoi çmimin Grand Prix për makinën më të bukur të vitit 2018 dhe Koncepti Peugeot e-LEGEND mori Çmimin e Madh Prix për Konceptin më të bukur të vitit.
Peugeot 508 fitoi çmimin me mbi 34% të votave. Peugeot 508 ka pasur mbi 10,000 urdhra në Evropë që nga fillimi i saj në Tetor 2018.
Çdo vit, International Automobile Festival shpërblen planet më atraktive të automobilave. Arkitekti Jean-Michel Wilmotte dhe dizajni i modës Chantal Thomass kryesuan një juri të ekspertëve nga sektorët e automobilave, modës, kulturës dhe dizajnit.