Peugeot 208 me linjën e tij sportive të veçantë

Makina elektrike PEUGEOT e-208, ofron drejtim të fuqishëm dhe stimulues, falë motorit 100% elektrik. Pa kompromis, zgjidhni një makinë elektrike!

PËRPARËSITË

peugeot-208-2019-130-fr.589731.43.jpg

340 km
autonomi (WLTP)

Kënaqësi në drejtim

Udhëtimi me makinë 100% elektrike jep një ndjenjë krejt të re gjatë drejtimit:

 • Lëvizje pa dridhje
 • Përshpejtim i fuqishëm
 • Motor pa zhurmëi
 • 0 gram emetime CO2

30 minuta
për të rimbushur 80% të kapacitetit

Kurseni para

Kurseni para falë:

 • Energjisë elektrike që kushton më pak se lëndët djegëse
 • Kostot e ulëta të mirëmbajtjes
 • Përdorimi i mënyrës ECO

 

0 g/km
emetime CO2 

Një mënyrë e re e lëvizjes

Me PEUGEOT e-208 e re, jeta juaj do të jetë më e rehatshme. Automjeti 100% elektrik ofron:

 • Karikim i shpejtë
 • Liria e lëvizjes në qytet, madje edhe në zona të kufizuara
 • Menaxhimi i distancës me mundësi të caktuara siç është programimi paraprak për ftohje / ngrohje, kontrollimi i nivelit të baterisë, etj.,

DIZENJO E VEÇANTË

peugeot-208-2019-131-fr.589713.43.jpg

E re, joshëse, 100% elektrike, PEUGEOT e-208 i ka të gjitha. Detajet e saj të veçanta kombinojnë teknologjinë me modernitetin.

peugeot-208-2019-653-fr.589723.6.jpg
peugeot-208-2019-645-fr.589714.6.jpg
5.513526.6.jpg

Një stil dallues

Elementë të ndryshëm të jashtëm pasurojnë makinën e re elektrike të qytetit PEUGEOT e-208 me: monogramin e saj "e" dhe luanin dikroik, grilën me të njëjtën ngjyrë si ngjyra e trupit, mbrojtëset e rrotave të zeza të ndritshme, disqe alumini 17 " në formë diamanti i të cilat përmirësojnë aerodinamiken dhe, brenda, detaje të rafinuara me pëlhurë Alcantara ©. Automjeti gjithashtu vjen me shumë hapësirë, për komoditetin e shoferit dhe pasagjerëve.

peugeot-208-1902styp301-shr.589724.19.jpg
13.513542.19.jpg

PEUGEOT 3D i-Cockpit® moderne

Me panelin e instrumenteve të konfigurueshëm 3Di, mund të vendosni shumë lehtë informacionin që dëshironi që të paraqitet si një hologram gjatë drejtimit.

Paneli përfshin:

 • Mënyrat e drejtimit: ECO / Normal / Sport
 • Niveli i baterisë
 • Animacion i të dhënave specifike në kohë reale, të paraqitura në ilustrimin e funksionimit të makinës elektrike.

ТЕKNOLOGJIA

100% ELEKTRIKE

peugeot-elect-2019-003-fr.589705.21.jpg

Motori i ri elektrik

Fuqia e motorit prej 100 kW (136 kf) dhe çifti rrotullues prej 260 Nm të disponueshëm nga 0 km/orë,i garantojnë një përvojë të mrekullueshme drejtimi në rrugë, në një mjedis të qetë dhe të rehatshëm.

peugeot-208-2019-450-fr.589706.20.jpg

Bateri me performancë të lartë

Platforma e re modulare e-CMP u zhvillua për të optimizuar arkitekturën, duke çliruar hapësirë në kabinë dhe bagazh për të ruajtur kapacitetin e vëllimit të bagazheve dhe të njëjtin pozicion të drejtuesit si në versionin 208 me motor me djegie të brendshme. Bateria e automjetit elektrik ka një garanci prej 8 vjet, ose 160,000 km, për 70% të kapacitetit të saj karikues.


AUTONOMIA DHE DREJTIMI

CILËT JANË FAKTORËT QË NDIKOJNË NË AUTONOMI?

speedometer-med-dig.642620.17.png
SHPEJTËSIA

Me një shpejtësi konstante prej 130 km/orë, autonomia e automjetit elektrik pergjysmohet në krahasim me standartin WLTP.

weather-med-dig.642621.17.png
TEMPERATURAT E AMBIENTIT

Ndryshimi i nivelit të autonomisë shkaktuar nga temperaturat e ambientit mund të variojë deri në 35% midis sezoneve të ndryshme.

steeringcircuit-med-dig.642622.17.png
STILI I DREJTIMIT

Drejtimi ECO është përmirësuar në automjetet elektrike. Përshpejtimet e buta dhe përdorimi i frenimit rigjenerues mund të kurseje deri në 15% të autonomisë.

KARIKONI THJESHTË DHE SHPEJTË

Ekzistojnë disa zgjidhje për karikimin që do t'ju ndihmojnë të shfrytëzoni sa më shumë nga PEUGEOT e-208 i ri dhe autonomia e tij prej 340 km sipas standartit WLTP, karikimi në shtëpi ose përdorimi i një pike karikimi në dispozicion të publikut.

peugeot-208-2019-017-fr.589718.19.593561.19.jpg

Karikimi në shtëpi

Kur përdorni një prizë klasike në shtëpi, bateria e e-208 e re do të karikohet plotësisht brenda 24 orësh. Kablloja për këtë aktivitet blihet si pajisje shtesë.

Karikoni Peugeot E-208 shpejt dhe në mënyrë të sigurt përmes një karikuesi që ofron një karikim të plotë në vetëm 7.5 orë me kapacitet 7,4 kW e cila mund të jetë e instaluar në shtëpinë tuaj.

peugeot-208-1902hm002.589722.19.jpg

Rimbushja e shpejtë duke përdorur një karikues në stacione karikimi

Kur përdorni karkikues publik 100kw, bateria e automjetit tuaj mund të karikohet në 80% për 30 minuta.iKy lloj karikuesi gjendet në 130.000 pika karikimi në të gjithë Europën.

PËRZGJEDHJE E DREJTIMIT

all-new-peugeot-e-208-expressive-front-face-and-3-driving-modes.603483.63.jpg

3 MODALITETE DREJTIMI

PEUGEOT e-208 e re është një automjet 100% elektrik që siguron tre mënyra drejtimi:

 • Eco: optimizon autonominë duke zvogëluar opsione të caktuara,
 • Normal: rehati optimale për përdorim ditor,
 • Sport: përdorim i fuqisë maksimale për përvojë maksimale (përshpejtimi nga 0 në 100 km/orë në 8.1 sekonda)
all-new-peugeot-208-expressive-front-face-and-2-braking-modes.603477.63.jpg

2 MOTADILETE FRENIMI

Ka dy mënyra të frenimi të motorit,i e cila konstiston ne karikimin e baterise gjate uljes së shpejtësisë:

 • I moderuar: për një ndjenjë shumë të ngjashme si frenimi i motorit me djegie të brendshme,
 • I rritur: ngadalësim i kontrolluar nga pedali i përshpejtuesit.
MODELITETET E DREJTIMIT
MODALITETET E FRENIMIT

GALERIA