PEUGEOT WINTER DRIVE

Modeli i ridizejnuar dhe kompakt PEUGEOT 308 i ka të gjitha cilësitë për një eksperiencë të paharrueshme në drejtimin e saj.

Krijuar sipas standardeve më të fundit, brendësia e automjetit me PEUGEOT i-Cockpit® është një tipar i gamës së PEUGEOT 308. Filozofia e PEUGEOT i-Cockpit® fokusohet në kontrollin e plotë të drejtimit, duke lejuar zotërim më të madh të rrugës. Elementët kryesorë janë timoni multifunksional dhe kompakt që ju ofron një gatishmëri më të madhe, një panel i cili siguron informacionin kyç të rrugës dhe një ekran me prekje 9,7" me ndjeshmërine e nivelit të një smartphone.

Linjat e mprehta dhe dizenjo e veçantë janë shenjat dalluese të markës PEUGEOT. PEUGEOT 308 nuk bën përjashtime, si brenda, ashtu dhe jashtë, për çdo detaj. Duke shfaqur dizenjon më të fundit të PEUGEOT, modeli 308 menjëherë tërheq vëmendjen.

PEUGEOT 301 shfaq trendet më të fundit të markës. Me një pamje të fortë dhe moderne, PEUGEOT 301 është e pajisur gjithashtu me një grilë vertikale, fenerë të dritave gjatë ditës LED i, dhe me nje efekti të kthetrave të luanit në pjesën e prapme të automjetit, të cilat pasqyrojnë përmbajtjen e teknologjisë së lartë.

Zgjidhni midis një motori benzine, ose motori nafte sipas nevojave tuaja dhe shijoni jetën tuaj të përditshme:

Peugeot 308
Duke filluar nga 170 Euro / muaj
Motor 1.2L Puretech Niveli aktiv i pajisjeve
110 kuaj fuqi
Kambio manuale me 6 raporte
Stop & Start
6 airbag, etj.

Peugeot 301
Duke filluar nga 140 Euro / muaj
Motor 1.5L BlueHdi Niveli aktiv i pajisjeve
100 kuaj fuqi
Kambio manual me 6 raporte
Stop & Start
Sensor parkimi, etj.

Për më shumë informacion, na vizitoni në ambjentet tona në AVEL Sh.p.k. – Tirana, Albania me adrese: Autostrada Tiranë-Durrës Km.5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë. Shqipëri.