active drive

Peugeot 208 dhe Peugeot 301, me nivel aktiv të pajisjeve, motorë të rinj nga gjenerata e fundit dhe një paketë sistemesh sigurie për kënaqësi edhe më të madhe të drejtimit.

Zgjidhni midis një motori benzine, ose motori nafte sipas nevojave tuaja dhe shijoni jetën tuaj të përditshme:

Peugeot 208
1.2 PureTech Niveli aktiv i pajisjeve
Duke filluar nga 115 Euro / muaj

Peugeot 301
1.2 PureTech Niveli aktiv i pajisjeve
Duke filluar nga 105 Euro / muaj

Për më shumë informacion, na vizitoni në ambjentet tona në AVEL Sh.p.k. – Tirana, Albania me adrese: Autostrada Tiranë-Durrës Km.5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë. Shqipëri.