Zbuloni SUV PEUGEOT e të reja të reja elektrike dhe përfitimet e motorit elektrik.

Zbuloni SUV PEUGEOT e-2008 dhe përfitimet e shumta të motorit elektrik.
Provoni ndjesitë përtej pritshmërive të drejtimit dhe eksploroni përparësitë e shumta të lëvizjes se re elektrike.

PËRPARËSITË

PËRPARESITË

320 Kilometra
sipas (WLTP)i

KËNAQËSI NË DREJTIM
Ndjesitë e reja në modalitetin 100% elektrik:

 • Shkojnë deri në 320 km sipas WLTP i
 • Drejtim i qetë pa dridhje
 • Përshpejtim i fuqishëm falë çiftit rrotullues të motorit
 • Pa zhurmë akustike

0 GRAM
еmetime CO2 

MBRON AMBIENTIN
Kursime të shumta:

 • Kostot më të ulëta të rimbushjes në krahasim me karburantet
 • Kostot e ulëta të mirëmbajtjes
 • Modaliteti "ECO" për jetëgjatësi optimale të baterisë.

30 MINUTA
Për të karikuar 80% i

E THJESHTË DHE E RE
Karakteristikat e dizenjuara vetëm për ju:

 • Karikim i thjeshtë, intuitiv
 • Shijoni lirinë e lëvizjes kudo që dëshironi, përfshirë edhe zonat me trafik të kufizuar
 • Bëni udhëtimin më të lehtë me shërbimet Free2Move i
 • Mobility Passi i cili përfshin marrjen me qira të një automjeti me djegie të brendshme nëse është e nevojshme.

DIZENJO

LINJA EKSKLUZIVE

PEUGEOT SUV e-2008 propozon të njëjtat linja dinamike dhe elegante si të versionit termik. Disa elementë specifikë të dizenjos zbulojnë përkatësinë e tij në universin elektrik.

https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-2008-1906styp-222.614820.6.jpg
https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-2008-1906styp-214.614817.6.jpg
https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-2008-1906styp-216.614824.6.jpg

SUV i ri PEUGEOT e-2008 ka një grilë të përparme dhe një luan diskret që ndryshon ngjyrën nga kënde të ndryshme shikimi dhe ka një monogram "e" në derën e përparme dhe të pasme. Ndarja e pasagjerëve ka një nënshkrim ekskluziv Alcantara© Gréval Greyi.

i Shfletuesi juaj nuk suporton video

PEUGEOT 3D i-COCKPIT®

Me timonin e tij kompakt, ekranin me prekje HD 10" dhe panelin 3D të instrumentave dixhitale plotësisht të konfigurueshëm, 3D i-Cockpit® i PEUGEOT SUV e-2008 të ri është intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur.

Për më tepër, të gjitha informacionet kryesore të drejtimit janë në dispozicion në panelin e kontrollit dixhital 3D, duke i bërë ato drejtpërdrejt të arritshme për drejtuesit brenda fushës së tyre të shikimit. Ky informacion përfshin:

 • Mënyrat e drejtimit: Eco/ Normal/ Sport
 • Gjendja e baterisë
 • Grafikët shfaqin udhëzime në kohë reale.


TEKNOLOGJIA

100% ЕLEKTRIKE

https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-elect-2019-006-fr.614815.21.jpg

MOTORI ELEKTRIK

Motori i fuqishëm 100 kW (136 kf) siguron përshpejtim të menjëhershëm falë çiftit te rrotullimit 260 Nm, ndërsa siguron kënaqësinë e drejtimit fleksibël, dinamik dhe të qetë.i.

https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-2008-2019-501-fr.614825.20.jpg

BATERIA ME PERFORMANCË TË LARTË

PEUGEOT SUV e-2008 përmban një bateri me kapacitet të lartë 50kWh, të instaluar në mënyrë të zgjuar për të ruajtur hapësirat në bord të cilat mbeten të pandryshuara në krahasim me versionin termik. Bateria ofron një autonomi prej 320 km WLTP i, pa emetime të CO2.

i Shfletuesi juaj nuk suporton video

THJESHTËSI NË FUNKSIONIM

Shikoni videon për të zbuluar se sa e thjeshtë është të drejtoni SUV-in e ri elektrik PEUGEOT e-2008, si dhe disa nga karakteristikat e tij kryesore, duke përfshirë:

 • Lokalizimi i rrjedhës së energjisë
 • Funksionimi
 • Karikimi
 • Mënyrat e drejtimit
 • Frenimi rigjenerues dhe më shumë ...


AUTONOMIA DHE DREJTIMI

CILËT JANË FAKTORËT QË NDIKOJNË NË AUTONOMI?

vitesse
SHPEJTËSIA

Me një shpejtësi konstante prej 130 km/orë, autonomia e automjetit elektrik pergjysmohet në krahasim me standartin WLTP

température
TEMPERATURAT E AMBIENTIT

Ndryshimi i nivelit të autonomisë shkaktuar nga temperaturat e ambientit mund të variojë deri në 35% midis sezoneve të ndryshme.

style de conduite
STILI I DREJTIMIT

Drejtimi ECO është përmirësuar në automjetet elektrike. Përshpejtimet e buta dhe përdorimi i frenimit rigjenerues mund të kurseje deri në 15% të autonomisë.

KARIKONI THJESHTË DHE SHPEJTË

Ekzistojnë disa zgjidhje për karikimin që do t'ju ndihmojnë të shfrytëzoni sa më shumë nga PEUGEOT SUV e-2008 i ri dhe autonomia e tij prej 320 km sipas standartit WLTPi.

https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-2008-2019-157-fr.614827.63.jpg

KARIKIM NË SHTËPI DHE PUNË

PEUGEOT SUV e-2008 mund të karikohet duke përdorur linjën e energjisë në shtëpi me një kabull standart ose me një linjë të përforcuar që zvogëlon kohën e karikimit në 17 orë.

Karikoni SUV PEUGEOT E-2008 shpejt dhe në mënyrë të sigurt përmes një karikuesi që ofron një karikim të plotë në vetëm 7.5 orë me kapacitet 7,4 kW e cila mund të jetë e instaluar në shtëpinë tuaj.

https://peugeot.al/media/showrooms/e-2008/peugeot-2008-1906pc-123.614822.63.jpg

STACIONE KARIKIMI

Manuali i baterisë ju lejon të përdorni karikues 100 kW dhe të merrni karikim 80% në 30 minuta.i.

Duke përdorur sherbimet Charge My Car i  së bashku me Free2Move dhe një kartë karikimi, mund të shfrytëzoni një rrjet me mbi 130,000 stacione karikimi në Evropë

STACIONE KARIKIMI

PËRZGJEDHJE E DREJTIMIT

Peugeot SUV e-2008

3 MODALITETE DREJTIMI

Mënyra të ndryshme të drejtimit që ndryshojnë parametrat sipas preferencave të drejtuesit dhe kushteve të rrugës:

 • Sport : Mënyra Sport përqendrohet në performancën dhe ndjesinë, me çiftin rrotullues të fuqishëm dhe maksimal.
 • Normal : Modaliteti "normal" është më i miri për përdorim të përditshëm, ofron rehati maksimale.
 • Eco : Mënyra Eco optimizon jetëgjatesine e baterisë.
Nouveau Peugeot 2008 - freinage régénératif

2 MODALITETE FRENIMI

Mënyra e "frenave" (frenimi i motorit) kufizon përdorimin e pedalit të frenave ndërsa bateria karikohet dhe automjeti ngadalësohet.

Dy mënyra frenimi janë në dispozicion:

 • i moderuar, për një ndjenjë të ngjashme me atë të automjeteve me motor konvencional
 • i rritur, për ngadalësim të kontrolluar nga pedali i përshpejtuesit.
MODALITETE DREJTIMI
MODALITETE FRENIMI

GALERIA