SISTEMI I FRENIMIT

SISTEMI I FRENIMIT

Duke filluar nga 01 – 31 Tetor 2019, Servisi i autorizuar Peugeot ju ofron 15% ulje për sherbimet dhe pjesët për sistemin e frenimit për: ndërrim alkoli frenash, ferrota, disqe, përfshirë dhe orët e punës. Përfitoni nga kjo ofertë dhe jepini sigurinë e duhur automjetit tuaj Peugeot. Për rezervime kontaktoni në numrin e telefonit 069 600 6060, ose na shkruani në adresen e-mail: [email protected] Ju mirëpresim çdo ditë nga ora 08:00-16:30 dhe ditën e Shtunë ora 08:00-13:00.