NDËRRIMI I FILTRAVE

NDËRRIMI I FILTRAVE

Duke filluar nga 01 Nëntor – 31 Dhjetor 2019, Servisi i autorizuar Peugeot ju ofron 15% ulje për produktet dhe shërbimet: ndërrim filtër ajri, filtër vaji, filtër karburanti dhe ndërrim vaj motori. Në ulje përfshihen dhe orët e punës. Përfitoni nga kjo ofertë dhe jepini sigurinë e duhur automjetit tuaj Peugeot. Për rezervime kontaktoni në numrin e telefonit 069 600 6060, ose na shkruani në adresen e-mail: [email protected] Ju mirëpresim çdo ditë nga ora 08:00-16:30 dhe ditën e Shtunë ora 08:00-13:00.