Peugeot Rifter

cover.jpg

NË RRUGË PËR EKSPERIENCA TË REJA

peugeot-rifter-2018-200-fr.433477.jpg

Me PEUGEOT i-Cockpit®, do të shijoni udhëtime më të shumta me një timon kompakt me komanda zanore të integruara dhe një ekran me prekje 8" i. PEUGEOT RIFTER i ri ju fton të përjetoni përvoja unike.

NAVIGIM 3D

/image/47/5/peugeot-rifter-1802styp030.433475.jpg

Inovacion në kabinën e pasagjerëve. Me navigimin 3D i të lidhur me komanda zanore dhe me shërbimet PEUGEOT Connect Nav SOS i, ju mund të përdorni një sërë shërbimesh për udhëtime më të bukura. Trafiku në kohë realei, disponueshmëria e hapësirës së parkimit, kostoja e karburantit, parashikimi i motit, etj. Ju ofrohet pamje e plotë e mjedisit direkt në ekranin tuaj me prekje.

DREJT PEISAZHEVE

peugeot-rifter-2018-189-fr.433478.19.jpg
peugeot-rifter-2018-176-fr.433476.19.jpg 2

Lëviz kudo. Mbizotëroni të gjitha rrugët. PEUGEOT RIFTER i ri, në sajë të performancës së tij dhe me pozicion të ngritur, i jep drejtuesit ndjesinë e një automjeti për lëvizje jashtë rrugëve.

DREJT PEISAZHEVE

peugeot-rifter-2018-104-fr.433479.jpg

Lëviz kudo. Mbizotëroni të gjitha rrugët. PEUGEOT RIFTER i ri, në sajë të performancës së tij dhe me pozicion të ngritur, i jep drejtuesit ndjesinë e një automjeti për lëvizje jashtë rrugëve.

PËRGATITUR PËR TË TASHMEN

peugeot-rifter-2018-125-fr.433480.jpg

Lëvizje e përmirësuar.

Me Grip Control i të avancuar dhe me sistemin optimal anti-rrëshqitje, menaxhimi i PEUGEOT RIFTER të ri plotëson të gjitha nevojat tuaja. Me Grip Control të vendosur në qendër të konsolës, mund të zgjidhni midis 5 mënyrave të drejtimit (Standart, Dëborë, Jashtë rruge, Rërë dhe ESP OFF). Mund të zgjidhni versionin e të gjitha rrotave aktive i.

peugeot-rifter-2018-113-fr.433481.jpg

Mbani kontrollin edhe në raste ekstreme. Me funksionin HADC i dhe Advance Grip Control i PEUGEOT RIFTER i ri mban shpejtësinë e ulët në shpate të pjerrëta. Qëndroni të fokusuar dhe shijoni siguri, komoditet dhe kontroll.